- PRO
Олександр
Бізнес-аналітик (1С)
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 39 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2880208/
Досвід роботи
Фахівець із впровадження та оптимізації ПЗ
з 01.2006 по нині
(19 років 7 місяців)
Проектна робота, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
• Основні навички:
- Постановка/оптимізація складського обліку з нуля;
- Постановка/оптимізація управлінського обліку;
- Супровід складського/управлінського обліку;
- аудит складського обліку;
- оптимізація бізнес-процесів (внутрішні замовлення, відділ логістики, контроль закупівельних цін, собівартість готової продукції);
- аналіз поставлених завдань, написання ТЗ, використання, тестування нововведень у базових конфігураціях 1С;
- проведення тренінгів по супроводу складського та управлінського обліку в ресторанах;
- фінансова безпека.
• Знання систем автоматизації ресторанів:
- Б-52 (бек-офіс, фронт-офіс);
- система автоматизації складського обліку StoreHouse4;
- система автоматизації ресторанів R-Keeper (v.6, v.7);
- система автоматизації складського обліку iikoOffice Chain;
- 1С-Рарус: Комбінат харчування/Управління рестораном;
- 1С:Підприємство. Робота з усіма типовими конфігураціями.
• Постановка складського обліку у ресторанах:
1. Мережа ресторанів "Япона Хата";
2. Ресторан «Верона Піца» (Київ);
3. Ресторан «Піца Овале» (Київ);
4. Ресторан «Старий Млин» (Тернопіль);
5. Ресторан «Каламбур» (Тернопіль);
6. Ресторан «Фламінго» (Тернопіль);
7. Мережа ресторанів "Компот" (Одеса);
8. Ресторан "Дача" (Одеса);
9. Ресторан "Стейк Хаус" (Одеса);
10. Ресторан "Тавернетта" (Одеса);
11. Мережа фастфудів "Ze Donats" (Латвія, Рига);
12. Санаторій "Чорноморець" (Крим);
13. ІБІС.Кулінарний дім (Київ).
• Постановка управлінського обліку у ресторанах:
1. Пляжно-ресторанний комплекс «Лобстер»;
2. Центральний парк Конча-Заспи KNZS
3. Ресторан The CheeseCake (Полтава)
4. Мережа ресторанів Vano Ivano (Київ)
Керівник відділу інформаційних технологій
з 12.2005 по 03.2014
(8 років 3 місяці)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• Автоматизація бізнес-процесів на підприємстві (Керівник проекту) на основі 1с:8.2 УПП, 1с:8.2 Бухгалтерія, StoreHause v4, R-keeper v7 (Центральний офіс + 30 ресторанів):
- розробка ТЗ, тестування, написання інструкцій, проведення тренінгів з нововведень;
- розробка модуля імпорту продажів з R-keeper7 в 1С УПП, налаштування та оптимізація складського обліку, враховуючи специфіку роботи ресторанів;
- Складання шаблонів звітів для керівників з автоматичним надсиланням на пошту;
- Налаштування синхронізації 1С УПП, 1С Бухгалтерія, Клієнт Банк.
• Впровадження бонусної системи R-keeper CRM з авторизацією власників на сайті «Особистий кабінет» для перегляду повної деталізації транзакцій за бонусними картками;
• Автоматизація обслуговування у ресторані:
- оптимізація розподілу місць при посадці гостей та бронюванні;
- розрахунок тривалості часу, який столик буде зайнятий;
- СМС інформування гостей про наявність вільного столика;
- система виклику офіціанта;
- Рішення "мобільний офіціант" на базі iPod Touch 4G та iPad Mini.
• Підготовка та аналіз звітів:
- активність клієнтів по мережі, залежно від сезону, днів тижня, порівняння з попередніми періодами;
- попит готових страв з ресторанів, регіонів, аналіз рентабельності акційних пропозицій;
- аналіз відмов готової продукції в ресторанах;
- Собівартість страв (фактична, планова);
• Створення обліку в ПЗ StoreHouse4, 1С УПП з нуля:
- Введення калькуляцій
- адміністрування бази даних;
- стеження та перевірка документообігу;
- проведення переобліків;
- контроль технологічних карт за продукцією внаслідок результатів переобліків (% відходу, взаємозамінні продукти);
- супровід дій керуючих пов'язаних із закриттям періоду для проведення переобліку, комплектації напівфабрикатів на виробництві та регіонах;
- контроль списання, з якихось причин продуктів на Закладах;
- контроль проведення знижок на закладах.
Освіта
Національний авіаційний університет
Захист інформації у комп'ютерних системах Фахівець, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Міжнародна сертифікація CIPA, Управлінський облік 1
2024 рік, 2 місяця
Школа ресторанного менеджменту. Ефективне управління рестораном. Системний підхід.
2018 рік, 40 годин
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
Інші резюме цього кандидата
- PRO
Київ, Дистанційно
Вища освіта · Неповна зайнятість
- Фахівець із супроводу складського та управлінського обліку, Мережа ресторанів, 19 років 7 місяців
Схожі кандидати
-
Business analyst
Київ, Дистанційно -
Business Intelligence Analyst, Data Analyst
Дистанційно -
Аналітик, Data Analyst (1С, BAS, Excel, SQL)
30000 грн, Чернігів, Дистанційно -
Аналітик
Київ -
Бізнес-аналітик
25000 грн, Дистанційно -
Data analyst
Ужгород, Дистанційно