Резюме від 27 лютого 2009

Ольга

Головний Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта вища економічна по спеціальності бухгалтерський облік та аудит.
Досвід роботи:
З травня 2007 р. працюю комерційним директорм Хмельницької філії, яка займається оптовою та роздрібною торгівлею алкогольних виробів. Робота з контролюючими органами. Вирішення організаційних питань. Організація структури філії, підбір персоналу, управління штатом більше 40 чоловік. Аналіз ринку та планування продаж. Робота з VIP –клієнтами, проведення переговорів. Складання та аналіз внутрішньої звітності. Робота з постачальниками, контроль залишку товару на складі та замовлення товару. Розробка та проведення акцій. Мотивація персоналу. Ревізії каси, складу, бухгалтерських документів.
З 01 березня по 07.10.2008р. виконуюча обовязків директора філії.
З квітня 2006р. по травень 2007р. працювала головним бухгалтером на цій філії. Контроль та аналіз виконання основних показників підприємства, ведення обліку та складання звітності про фінансово-господарську діяльність філії. Податкова та фінансова звітність. Реєстрація підприємств, відкриття рахунків, Робота з державними органами. Управління персоналом, вирішення організаційних питань..
•З травня 2003р. по лютий 2005р. головний бухгалтер ТОВ „Компроміс – Сервіс”. Оптова та роздрібна торгівля алкогольними та тютюновими виробами, бакалія: Контроль виконання основних показників підприємства, аналіз контрактів, планування та контроль платежів, контроль та управління дебіторською та кредиторською заборгованістю, робота з постачальниками, покупцями, ревізії складу та торгових точок. Замовлення товару та контроль залишків на складі. Планування та контроль залишків на торгових точках.
Внутрішня звітність. Податкова та фінансова звітність. Реєстрація підприємств, відкриття рахунків, оформлення кредитів. Робота з державними органами. Звільнилася в зв»язку з декретною відпусткою.
•З червня 2002р. по квітень 2003р. головний бухгалтер ПП Гакало В.В. Виробництво та реалізація кондитерських виробів: Внутрішня звітність, організація роботи відділу бухгалтерії. Організація обліку на підприємстві.
•З листопада 2000р. по травень 2002р. Головний бухгалтер. Оптова торгівля с/г технікою, вугіллям, нафтопродуктами, зерновими культурами. Вирощування та переробка зернових та олійних культур, виробництво та реалізація хлібобулочних виробів. Функціональна зона відповідальності: 4 юридичних підприємства. Облік, звітність, керівництво, фінансова та податкова стратегія, управлінський облік.
•З листопада 1995р. по червень 2000р. Державна податкова інспекція. Інспектор відділу документальних перевірок юридичних осіб.
Освіта
2001р. Закінчила Дніпропетровський Державний Аграрний університет за спеціальністю бухгалтерський облік та аудит.
1994р. Закінчила Верхньодніпровський технікум за спеціальністю Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності.
Заміжня. Маю двох синів 11,5та 3,5 роки. Чоловік займається підприємницькою діяльністю у сфері ремонту та оздоблювальних робіт.
Знання
Законодавство (податкове, торгівля,), Законодавство праці.
ПК, 1С-Бухгалтерія 7.7 ,РРО, права водія кат. В. Комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, спокійна, організаторські здібності, ініціативна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний бухгалтер, експерт, консультант
Хмельницький, Дистанційно

Головний бухгалтер
Хмельницький

Головний бухгалтер, фінансист
Хмельницький, Дистанційно

Головний бухгалтер
Хмельницький

Головний бухгалтер
Хмельницький

Головний бухгалтер (єдиний)
Хмельницький, Київ , ще 2 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: