Резюме від 14 червня 2018 PRO

Інна

Техніко-комерційний інженер, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Дистанційно, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Техніко-комерційний інженер

з 09.2015 по нині (8 років 7 місяців)
ТОВ "Тепло-дар", Буча (Продаж, монтаж, сервіс опалювальної техніки)

Визначення потреб та очікувань замовника/клієнта. Виїзд на об'єкт для оцінки реалізації поставлених задач .Розробка тепломеханічних схем опалення, підбір обладнання, розрахунок та проектування систем опалення, водопостачання та каналізації згідно вимог замовника.Складання специфікацій на обладнання, матеріали та комплектуючі, розрахунки вартості монтажних робіт, закупка матеріалів. Контроль виконання даних робіт, розробка комерційних пропозицій, рахунків, договорів, консультація клієнтів і т.д. Робота з великим обсягом інформації, "ведіння" кількох об'єктів одночасно. Виконання будь-яких задач.

Техніко-комерційний інженер

з 06.2015 по 09.2015 (3 місяці)
Каррол комфорт технології, Київ (Проектування та монтаж систем кондиціонування, вентиляції, осушення і зволоження повітря, систем опалення.)

Розрахунок та підбір обладнання, розробка тепломеханічних схем котелень, складання специфікацій, закупка матеріалів, контроль виконання монтажних робіт.

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури

Санітарно-технічний, теплогазопостачання і вентиляція, Київ
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 10 місяців)

Денне навчання, державна форма, диплом спеціаліста.
Дипломна робота "Реконструкція тепловрго пункту КНУБіА" успішно виконана та реалізована.

Знання і навички

AutoCAD MS Excel Користувач Internet MS Word Користувач ПК

Знання мов

  • Німецька — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Моя ціль: можливість реалізувати свої професійні навички, розвиватися і заробляти. Отримання морального задоволення від якісно виконаної роботи, задоволених клієнтів.

Що я люблю: чітко поставлені задачі, робота в команді, планування, чесність і відкритість в колективі, керівника з цікавими ідеями.

Чого не терплю: перекидування обов'язків, працювати в лінивій команді, розмитих задач, працювати без заданого вектору та мотивації, керівників-тиранів, рабовласницького ладу.

Чому буду неймовірно рада: буду дуже рада працювати в команді таких же відданих та активних людей! Відпусткам, відрядженням, семінарам,тренінгам, зарплатам, бонусам і т.д.

Додаткова інформація:
Комунікабельна, відкрита, цілеспрямована, стрессостійка(дуууже стресостійка).Почуття гумору присутнє)). Бажаю навчатись,розвиватись, вкалувати. Повністю віддаюсь справі. Закордонний паспорт є. На авто гроші складаю.

Хоббі та захоплення
Настільний теніс (граю класно), туризм(подорожую рідко), зустрічі з друзями (після роботи), знайомства з новими цікавими людьми, книги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати