Резюме від 19 вересня 2023

Катерина

Юрист, юрисконсульт

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 09.2015 по 08.2023 (7 років 11 місяців)
Комунальний заклад ДОР, Дніпро (Державні організації)

Повний юридичний супровід підприємства, надання консультацій по всім галузям права. Представництво установи в судових та ін. державних та недержавних органах. Стягнення заборгованості та супровід на стадії виконавчого провадження. Робота з кримінальними провадженнями та органами поліції, прокуратури. Оформлення земельних ділянок щодо вимог чинного законодавства. Відповіді на скарги та звернення юридичних та фізичних осіб. Переписка з контролюючими, правоохоронними та органами місцевого самоврядування.
Маю досвід роботи із Житловими правовідносинами (заміна балансоутримувача, передача житлових будинків, виселення із гуртожитків, службові приміщення, а саме порядок їх надання, повернення, отримання ордерів та приватизація) земельними, цивільними ( також виселення, відумерла спадщина, опіка та піклування), спадковими, трудовими, кримінальними, релігійними, податковими та господарськими. Медичне право. Соціальний захист населення. Первинна правова допомога для внутрішньо переміщених осіб.
Маю досвід представництва інтересів у судах всіх інстанцій.

Юрисконсульт

з 07.2011 по 07.2012 (1 рік)
ЖЕК, Дніпро (Послуги для населення та бізнесу)

Повний юридичний супровід підприємства. Відповіді на скарги, запити до контролюючих органів. Консультації, представництво інтересів, захист та супровід на всіх стадіях судових процесів, виконавчого та кримінального провадження. Стягнення заробітної плати у разі арешту розрахункових рахунків. Єдиний юрист.

Державний виконавець

з 01.2008 по 07.2011 (3 роки 6 місяців)
ДВС, Дніпро (Державні організації)

Примусове виконання рішень суду та інших органів. Представництво в судах, провоохоронних та контролюючих органах. Відповіді на скарги та заяви фізичних та юридичних осіб. Арешт, розшук та примусова реалізація майна та повне виконання рішення суду або іншого органу. Звітність.

Освіта

НТУ «Дніпровська політехніка»

Право, Магістр, Дніпро
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)

НЕПОВНА ЗАЙНЯТІСТЬ АБО ПОВНА: ДИСТАНЦІЙНО ТА ОЧНО(два-три дні на тиждень)! НА ЧАС ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ!

Харьковский экономико-правовой университет (Харківський університет)

Правознавство, юрист, Харьків
Вища, з 2013 по 2015 (2 роки)

бакалавр права

Шукаю роботу на ж/м Придніпровськ або поблизу нього.
Можу виходити очно два-три дні на тиждень, інші дні на дистанційному супроводі!

НЕПОВНА ЗАЙНЯТІСТЬ АБО ПОВНА: ДИСТАНЦІЙНО ТА ОЧНО(два-три дні на тиждень)! НА ЧАС ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ!

НККЕП ім. С.В. Литвиненка

Правознавство, юрист, Новомосковськ
Незакінчена вища, з 2005 по 2008 (3 роки)

Денна форма навчання

Додаткова інформація

Маю значний юридичний досвід. Швидко вчуся новому. Маю досвід швидкої перекваліфікації з однієї галузі права на іншу.
Надання послуг:
-Претензійно-позовна робота (складання претензій, позовів, апеляційних, касаційних скарг, клопотань, відзивів, заперечень,), представництво інтересів в судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах всіх інстанцій;,
-представництво у виконавчому провадженні (накладення арешту, виконання рішень судів);
-взаємодія з державними органами: (правоохоронними, контролюючими, податковими, місцевого самоврядування, органами юстиції тощо);
-діловодство (посадові інструкції, положення, накази, протоколи, службові записки, документообіг, переписка українською, російською, англійською мовою (з перекладачем) та інше);

Професійні навички: участь у судових засіданнях судів усіх інстанцій, захист прав та інтересів громадян та організацій (незалежно від форми власності) у контролюючих органах, тощо. Маю досвід вирішення конфліктів, спорів, тощо враховуючи досвід роботи державним виконавцем.

Професійні якості: швидко навчаюся, цілеспрямована, маю власну думку та позицію, відповідальність, ініціативність, комунікабельність, безконфліктність, стресостійкість.

Володіння мовами: Російською, українською – вільно.

Сімейний стан: заміжня, маю доньку.
Маю посвідчення водія категорії «В».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: