• PRO

Валерія

Директор ресторану

Розглядає посади:
Директор ресторану, Операційний директор, Менеджер проєктів, Координатор, Івент-менеджер, Адміністратор, Менеджер ресторану
Вид зайнятості:
повна
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 06.2024 по 06.2025 (1 рік)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування бюджету ресторану. Контроль рентабельності та фуд косту. Підбір персоналу.
Організація мотиваційних програм. Планування місячних активностей закладу для підвищення впізнаваності та рентабельності.
Робота в 1С та Сервіо

Менеджер ресторану

з 10.2022 по 06.2024 (1 рік 8 місяців)
Тбілісо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Суміщенна робота менеджера та обліковця ресторану.
Контроль роботи залу, підбір персоналу, мотивація і навчання новеньких офіціантів. Організація банкетів та кейтерингів. Створення гостинної атмосфери у закладі.
Контроль товарообігу і фудкосту.
Робота з фінансовою та косовою звітність ресторану.
Работа в 1С.

Менеджер-управитель доставки

з 04.2020 по 10.2022 (2 роки 6 місяців)
Пицца 33, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та організація работи кухні(dark kitchen),кур'єрів. Планування закупок. Логістика.
Робота в 1С. Планування бюджетів

Администратор

з 01.2018 по 03.2020 (2 роки 2 місяці)
Песто Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 04.2017 по 01.2018 (9 місяців)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Национальная академия управления

Правознавство, Киев
Незакінчена вища, з 2010 по 2014 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

  • Організація заходів
  • Комунікабельність
  • Креативність
  • Розвиток продажу
  • Управління персоналом
  • Управлінські навички
  • Уміння аналізувати
  • Користувач 1С
  • Управління командою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

У ресторанному бізнесі працюю 15 років. Починала з роботи офіціантом.
Досвід роботи менеджером 6 років. Керуючою закладами 4 роки.Також маю досвід роботи кухарем, та доросла там до посади су-шефа. Маю піврічний досвід роботи обліковцем у закладі Тбілісо.
Завдяки бажанню навчатись новому, розумію роботу усіх процесів ресторану.
Шукаю роботу на правому березі Києва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: