• PRO

Владислав

Завідувач виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 02.2021 по 07.2021 (5 місяців)
Анчоусна від Чорноморки, Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Проводити роботу з удосконалення організації виробничого процесу, впровадження прогресивної технології, ефективного використання техніки, підвищення професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
Здійснювати керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
Направляти діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
Складати заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечувати їх своєчасне отримання зі складу, контролювати терміни, асортимент, кількість та якість їх надходження та реалізації.
Організувати облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів та методів праці.
Контролювати правильну експлуатацію обладнання та інших основних засобів.
Проводити інструктаж з технології приготування їжі та інших виробничих питань.
Контролювати дотримання працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних вимог та правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
Проводити роботу щодо підвищення кваліфікації працівників.
Забезпечувати на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв та кулінарних виробів, складати меню.
Здійснювати постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладення сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог та правил особистої гігієни.
Здійснювати розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
Складати графік виходу кухарів працювати.
Проводити бракераж готової їжі.

Завідувач виробницва цеху напівфабрикатів

з 02.2020 по 09.2020 (7 місяців)
Reikartz Hotel Management, Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення ефективної та безперебійної роботи заготівельного цеху;
Забезпечення контролю якості продукції, що випускається;
Контроль за якістю та зберіганням сировини, приготуванням напівфабрикатів згідно з заявками та технологічними картами та подальшим їх зберіганням;
Контроль за санітарним та фізичним станом обладнання;
Підтримання чистоти та гігієни у робочій зоні;
Проведення планових та позапланових переобліків продуктів та продукції;
Внесення пропозицій щодо удосконалення технологічних процесів;
Внесення пропозицій щодо покращення якості продукції;
Прийом продукції за кількістю та якістю;
Прийом та обробка заявок від закладів
Робота із службою логістики;
Своєчасне відвантаження товарів за кількістю та якістю відповідно до заявок;
Збір та обробка зворотного зв'язку від замовників;
Знання та дотримання норм гігієни;
Знання та дотримання стандартів з безпеки зберігання та приготування продуктів;
Знання технологічних процесів приготування страв та напівфабрикатів;
Вміння роботи з різними видами теплового та механічного обладнання
Знання хімічних та фізичних процесів, що протікають при приготуванні продуктів;

Повар-мангальщик, закупщик.

з 04.2019 по 02.2020 (10 місяців)
ФОП Зубатенко С.В., Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Водій- маніпуляторщик

з 07.2018 по 01.2019 (6 місяців)
ФОП, Чернигов (Транспорт, логістика)

Су-шеф, закупщик

з 05.2016 по 05.2018 (2 роки)
ElСад, Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф,повар-мангальщик

з 03.2016 по 05.2016 (2 місяці)
ФОП Маринченко В. М., Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар + закупщик

з 10.2015 по 02.2016 (4 місяці)
ФОП, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар-мангальщик

з 06.2015 по 09.2015 (3 місяці)
Cartel, Bukovel (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф,Повар-мангальщик

з 05.2014 по 06.2015 (1 рік 1 місяць)
Restwelle, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Торговий представник

з 02.2014 по 05.2014 (3 місяці)
ТС-Трейд, Чернігів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повар-мангальщик

з 05.2012 по 01.2014 (1 рік 8 місяців)
Шашличок (http://kebab.in.ua/), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Налагоджувальник устаткування

з 06.2008 по 01.2013 (4 роки 7 місяців)
Чернігівська макаронна фабрика, Чернігів (Харчова промисловість)

Освіта

Чернігівський кооперативний технікум

Технік-технолог з виготовлення кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів, Чернігів
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

  • Досвід роботи з натуральним копченням

Додаткова інформація

Водійське посвідчення категорія В,С.
Власний автомобіль Skoda Octavia Tour

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: