Резюме від 12 квітня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2928631

Помічник-консультант народного депутата України

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шевчук Ярослав Григорович
Адрес:
м. Київ , вул. Звіринецька 78/1
Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата і місце народження:
02.11.1989р. м. Київ

Освіта:
- у 2007 році закінчив Київський технікум електронних приладів за спеціальністю «Економіка підприємства» і здобув кваліфікацію „економіст”.
- у 2009 році закінчив ЗАТ «Київський інститут інвестиційного менеджменту» і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємство» та здобув кваліфікацію „бакалавра з фінансів”.
- 2011р. закінчив МАУП і отримав повну вищу освіту за напрямом підготовки «Економіка і підприємство» та здобув кваліфікацію „спеціаліст з фінансів”.

Досвід роботи:
- Практика на державному підприємстві завод «АРСЕНАЛ», економіст:
Обов’язки: виконання роботи по здійсненню економічної діяльності підприємства (цеха), спрямованої на підвищення ефективності та рентабельності виробництва.

-Компанія «Addidas», 3 квартал 2009 року, інспектор складу:
Обов’язки:
прийом товару
проведення інвентаризації товару
контроль товару через 1С.

- З 22.08.2012 року по 26.12.2013 року - головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування майнових податків управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві;
- З 27.12.2013 року по 15.02.2014 року - головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування єдиного соціального внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві;
- З 16.02.2014 року по 07.04.2015року - державний ревізор-інспектор відділу адміністрування майнових податків управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві.

Обов’язки:
організація роботи по здійсненню контролю за дотриманням чинного законодавства;
взаємодія з місцевими органами влади, іншими організаціями з питань повноти та своєчасності сплати місцевих, ресурсних і рентних платежів;
своєчасний аналіз та прогнозування податкових надходжень;
узагальнення матеріалів перевірок, звітних даних, довідок, підготовка на основі їх доповідних і доповідей на розгляд керівництву;
проведення масово - роз'яснювальної роботи серед платників податків.
ведення службового діловодства, інше.

Професійні навички і знання:
- 2009 – 2010 рр. - проходив строкову службу в Головному Управлінні Розвідки військової частини А1225, за час проходження служби зарекомендував себе з позитивної сторони, сумлінним та вимогливим, професійно підготовленим до виконання службових обов’язків. Неодноразово заохочений командуванням підрозділу та командиром частини.
Маю розвинуті організаторські здібності, систематично працюю над удосконаленням своїх професійних знань.

- Windows, MS Office, Internet – досвідчений користувач, знання програм 1С.
- Вміння користуватися офісною технікою: факс, сканер, принтер, ксерокс.
Знання мов:
Українська та російська – вільно;
англійська – середній рівень, німецька – початковий рівень.

Персональні якості:

Здібність до навчання і прагнення до професійного розвитку, дисциплінованість, акуратність, порядність, уміння працювати в команді, комунікабельність.

Інше:
Не одружений, маю права водія та досвід з ремонту автомобіля, можливі відрядження.
Хобі – ММА, футбол, баскетбол, подорожі, авто.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: