Резюме від 26 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2928994

Юрист, адвокат

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Олександр.
Рік народження: 1978.
Освіта вища, ХГПУ (м. Харків).
Трудовий стаж: Загальний юридичний стаж - з 2000 р., адвокат з 2019 р.
Бажаний графік роботи: дистанційна робота, неповна зайнятість, аутсорсинг.

Досвід роботи в галузі господарського, цивільного, адміністративного, трудового, корпоративного, земельного, податкового права, виконавчого провадження, законодавства з захисту прав споживачів, про рекламу тощо; цивільний, господарський, адміністративний процес, провадження за КАС.

Претензійно-позовна робота, підготовка та супроводження позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, заяв та звернень до державних, контролюючих та правоохоронних органів, відповідей на запити вказаних органів, скарг, заяв, претензій юридичних та фізичних осіб, інших документів. Визнання в судовому порядку актів недійсними (в тому числі Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Держпромспоживслужби, включаючи процедуру адміністративного оскарження на всіх рівнях), тощо.

Представництво інтересів в судах всіх видів в якості позивача, відповідача, третьої особи. Розгляд справ в судах всіх інстанцій.

Представництво інтересів підприємства в державних органах, з юридичними та фізичними особами, в т.ч. проведення переговорів та врегулювання конфліктних ситуацій. Супроводження перевірок підприємства контролюючими органами, оскарження актів перевірок. Організація товарознавчих та авто-технічних експертиз, оскарження експертних висновків.

Робота з господарськими договорами в т.ч. ЗЕД (розробка, аналіз, укладення, тлумачення, розірвання, в тому числі в судовому порядку, визнання недійсними тощо), підготовка юридичних висновків по результатам правової експертизи угод.

Надання консультацій з правових питань.

Підготовка та розробка статутних документів, проведення реєстрації, перереєстрації підприємств, проведення зборів учасників, підготовка протоколів.

Підготовка та подача тендерної документації, супровід тендерних процедур.

Володіння мовами: українська, російська вільно, англійська - рівень В2.
Інше: цікавить дистанційний режим роботи з можливістю відвідування офісу, судів та інших державних органів за потребою, маю можливість користування розширеною базою правової системи «Ліга», є власний автомобіль.


Деталізоване резюме вишлю за запитом.

Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: