Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2932922/

Бухгалтер, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 04.2020 по 04.2021 (1 рік)
міжнародні перевезення, Луцьк (перевезення за кордоном та по Україні)

штат 20 чоловік, 12 транспортних засобів, 1С8 Підприємство, МЕДОК, Вчасно, особистий кабінет платника та ін.
Основні обов'язки:
оформлення вихідних документів (рахунків, актів виконаних робіт, інвойсів, повернення товарів); банк український та польський (оплата рахунків, SWIFT платежі, платежі по заробітній платі, внесення банківської виписки в 1С); формування та ведення ПДВ (декларація, реєстр податкових накладних, електронний документообіг, формування бюджетного відшкодування, розблокування податкових накладних); прийом - звільнення працівників (накази, оформлення трудових книжок), накази на відрядження; складання шляхових листів, оформлення авансових звітів, ведення табелю обліку робочого часу; прийом та ведення вхідної та вихідної кореспонденції з замовниками та постачальниками; внесення прихідних документів в 1С (послуги, ТМЦ, ОФ); облік та контроль дебіторської та кредиторської заборгованості; нарахування заробітної плати; акти на списання ТМЦ; розрахунок витрат та прибутку по ТЗ та ін.

Ревізор-інспектор

з 07.2009 по 04.2020 (10 років 9 місяців)
Луцька ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, Луцьк (податковий та бухгалтерський облік)

перевірка правильності ведення податкового та бухгалтерського обліку у сфері бюджетного відшкодування податку на додану вартість, правильності ведення первинних бухгалтерських документів, звірка банківської інформації, перевірка оформлення податкових накладних, відповідність оформлення бухгалтерської документації до чинних податкових норм, виконання контролів, супровід підприємств в процесі бюджетного відшкодування.

Провідний фахівець з операційної діяльності

з 11.2007 по 12.2008 (1 рік 1 місяць)
АКІБ “УкрСиббанк“, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття та ведення поточних, депозитних рахунків, карткових рахунків фізичних та юридичних осіб. Оформлення операцій з купівлі-продажу готівкою валюти. Ведення готівкових та безготівкових операцій по рахунках клієнтів, обслуговування клієнтів по списанню з їх рахунків безготівкових грошових коштів, обслуговування по системах віддаленого доступу (“Клієнт-Банк“). Консультація клієнтів СМБ та ІБ щодо кредитних, депозитних, карткових та інших продуктів банку. Оформлення бухгалтерських та касових документів відповідно до постанов, інструкцій, положень НБУ і внутрішніх положень банку. Формування справ юридичних та фізичних осіб, оформлення договорів

Освіта

Луцький державний технічний університет

Факультет бізнесу, Спеціальність “Економіка підприємства“, Луцьк
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • MS Outlook
  • Windows

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Відповідальна, цілеспрямована, старанна, дисциплінована, ініціативна

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: