Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Ольга

Юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Здолбунів
Готовий працювати:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичної служби

з 09.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
ТОВ "Високовольтний союз-РЗВА", Рівне (Виробництво електророзподільчої та контрольної апаратури)

Заступник директора з правових питань

з 01.2019 по 08.2021 (2 роки 7 місяців)
ПП "Компанія Автоленд", с.Здовбиця (торгівля с/г технікою)

як член Дирекції підприємства здійснювала контроль за відповідністю вимогам законодавства проєктів, наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, які готуються на підприємстві, приймала участь у підготовці цих документів; готувала висновки з правових питань, які виникають у процесі діяльності підприємства;
керівництво правовою роботою на підприємстві, подання правової допомоги структурним підрозділам у претензійній роботі, підготування і передавання необхідних матеріалів до судових та інших органів; оформлювала господарські договори, готувала висновки про їх доцільність та юридичну відповідність; координувала співпрацю з банками групи підприємств; представляла підприємство в судах, а також інших державних і громадських установах та організаціях; здійснюю керівництво кадровою роботою на підприємстві.

Начальник юридичного відділу

з 03.2012 по 12.2018 (6 років 9 місяців)
ПП "Компанія Автоленд", с.Здовбиця (торгівля с/г технікою)

повний супровід діяльності підриємства; співпраця з державними органами; супровід податкових перевірок та оскарження їх результатів в адміністративному та судовому порядку; розробка типових договорів для підприємства; стягнення заборгованостей; ведення переговорів; створення підприємства; створення та контроль роботи відділу кадрів; консультування керівника та працівників підприємства.

Юрисконсульт

з 01.2010 по 02.2012 (2 роки 1 місяць)
ПП "Компанія Автоленд", с.Здовбиця (торгівля с/г технікою)

Повний супровід діяльності підприємства в якості єдиного юриста і кадровика. Після формування юридичного відділу переведена на посаду начальника.

Юрист

з 07.2008 по 03.2009 (8 місяців)
ПП "Стікс-М", Рівне (виробництво виробів з пластмас, торгівля)

Повний супровід підприємства (включаючи створення самого підприємства, отримання необхідних дозволів) в якості єдиного юриста (за сумісництвом), налагодження діяльності новоствореного підприємства.

Юрист

з 09.2005 по 03.2009 (3 роки 6 місяців)
ПП "Альфа-МВФ", Рівне (виробництво виробів з пластмас)

На даній посаді вела договірну, претензійно-позовну роботу, також провела перетворення кооперативного підприємства у приватне підприємство. Проводила процес створення і реєстрації нового підприємства. Працювала із зовнішньо-економічними договорами (Росія, Молдова). Налагодила роботу кадрової служби з урахуванням вимог чинного законодавства.

Освіта

Національний університет "Острозька академія"

Правознавство, Острог, Рівненська область
Вища, з 1999 по 2005 (5 років 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

всеукраїнська мережа практикумів "Ліга Закон"

регулярне проходження одноденних практикумів з різних питань діяльності юриста на підприємстві

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Мета: Заміщення вакантної посади юрисконсульта, пошук нових клієнтів для абонентського обслуговування у якості ФОП.
Особисті дані: 24.01.1982 року народження, заміжня, маю дочку 2012 року народження.
Освіта: 2000-2005 р.- навчалася у Національному університеті «Острозька академія» правничий факультет .
19.06.2004 р. – отримала диплом бакалавра (диплом РВ №25564689)
18.06.2005 р. – отримала диплом спеціаліста (диплом РВ №27857726)
Досвід роботи:
у квітні 2022 зареєстрована як фізична особа-підприємець та почала надання інформаційно-консультаційних послуг та послуг у галузі права і бухгалтерського обліку та оподаткування
01.09.2022 - до сьогодні начальник юридичної служби ТОВ "Високовольтний союз - РЗВА"
01.01.2019 - 13.08.2021р. заступник директора ПП "Компанія Автоленд" з правових питань
01.02.2012р. - 31.12.2018р.- начальник юридичного відділу приватного підприємства "Компанія Автоленд”
05.01.2010р. - 01.02.2012р. - юрисконсульт приватного підприємства "Компанія Автоленд" (торгівля вживаною с/г технікою з Європи та США).
Ведення роботи із складання договорів різних видів, контроль за їх виконанням, підготовка шаблонів різноманітних договорів для використання співробітниками, претензійно-позовна робота, представлення інтересів підприємства в господарських, адміністративних судах, робота з державною виконавчою службою, митницею, контролюючими органами. Робота з державними реєстраторами з питань реєстрації права власності, зміни керівництва, видів діяльності підприємства та інших питань, що виникають з цього приводу. Контроль роботи відділу зовнішньо-економічної діяльності та збуту (контроль документації, що подається митним органам при митному очищенні товарів, коригування договорів); отримання різноманітних дозволів, необхідних для діяльності підприємства, підготовка документації для участі в аукціонах (система PROZORRO); супровід всіх перевірок, які проходять на підприємстві; досвід відстоювання інтересів підприємства у рамках кримінального провадження.
Значний досвід роботи з банківськими установами, зокрема, з питань оформлення кредитів, робота по реєстрації/вилученню застави; виконання функцій відділу кадрів, координація роботи з охорони праці на підприємстві.
Постійно здійснюю повний юридичний супровід роботи підприємства, координую роботу юристів на інших підприємствах, які належать одному власнику.
з 01.09.2005 р.- 23.03.2009р. – юрист ПП “Альфа-МВФ”. На даній посаді вела договірну, претензійно-позовну роботу, також провела перетворення кооперативного підприємства у приватне підприємство. Проводила процес створення і реєстрації підприємства. Працювала із зовнішньо-економічними договорами (Росія, Молдова).
02.07.2008 р.- 23.03.2009 р. – працювала на посаді юриста приватного підприємства «Стікс-М» за сумісництвом.
Додаткові вміння та навички: володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача (програми Microsoft Word, Exel, 1С:Бухгалтерія, різноманітні інтернет-браузери), робота з електронними довідниками законодавства, системами “клієнт-банк” різних банків, базові знання бухгалтерського обліку (тісно співпрацюю з бухгалтерією підприємства), англійська мова - базовий рівень, вільно володію російською мовою.
Особисті якості: відповідальне ставлення до виконуваної роботи, пунктуальність, здатність приймати самостійні рішення та нести відповідальність за них, комунікабельність, здатність до засвоєння нових знань та навичок, бажання працювати на результат.
Життєве кредо: ніхто не знає всього, але кожен може навчитись.
Я вчуся постійно.

Схожі кандидати

Юрист
8000 грн, Рівне

Юрист, менеджер з персоналу, помічник нотаріуса
Рівне

Юрист, діловод, помічник
35000 грн, Рівне

Юрист
Рівне

Помічник юриста
8000 грн, Рівне, Дистанційно

Адвокат, юрист
25000 грн, Рівне

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: