Резюме від 27 березня 2024 PRO

Георгий

Керівник, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний сержант РО

з 02.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ЗСУ, Тернопіль (Сили оборони)

Керівник магазину

з 10.2018 по 03.2020 (1 рік 5 місяців)
Експерт, Тернопіль (Роздрібна торгівля побутової техніки)

Безперебійне функціонування торгової точки, дотримання стандартів обслуговування клієнтів персоналом, оформлення дозвільної документації, виконання планів по фінансово-економічними показниками. Систематичне виконання поставлених планів та завдань.Забезпечення укомплектованості штату магазину, навчання, розвиток персоналу.Виконання операційної роботи магазину.

Директор

з 01.2017 по 01.2018 (1 рік)
ТОВ "Р.Е.Й.В. - СЕРВІС", Тернопіль (ремонт та обслуговування професійного кавового обладнання)

ТОВ "Р.Е.Й.В. - СЕРВІС" (ремонт та обслуговування професійного кавового обладнання)
Управління комерційною та господарською діяльністю товариства, спрямованої на обслуговування споживачів та отримання прибутку.
Крім того на данній посаді впровадив систематичний контроль якості виконання ремонтних робіт, розробляв та впроваджував системи мотивації персоналу, розробив власну методичну літературу та проводив навчання керівників філій на технічній базі товариства. Для зменшення витрат налагодив прямі взаємовідносини з іноземними та вітчизняними виробниками запчастин до професійного кавового обладнання. Розробив та впровадив систематизацію та каталогування складу кавових апаратів та запчастин

Керівник мережі

з 08.2015 по 01.2017 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "МОСТ-Україна" , мережа салонів "ОТОМОТО", Тернопіль (продаж та сервісне обслуговування бензо-, мото-, електроінструментів ТМ STIHL/VIKING/DeWalt/Stanley/B&D)

Управління комерційною та господарською діяльністю мережі, спрямованої на обслуговування споживачів та отримання прибутку відповідно до завдань затверджених керівництвом.
У підпорядкуванні знаходилось шість торгових точок у Тернопільській та Київській областях. Безпосередньо займався підбором та навчанням персоналу. Розробив та впровадив стандарти обслуговування та правила мерчендайзингу для магазинів мережі. Організовував та проводив міроприємства з показом роботи відповідної техніки у Закарпатті, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Київській, Полтавській областях, неодноразово приймав участь у виставках та івентах технічно-промислового характеру. За час роботи спроектував та відкрив авторизовану майстерню по ремонту бензомото техніки згідно вимог ТОВ "Андреас Штіль Україна". Відкрив два магазини "з нуля" - у ТРЦ "Подоляни", м. Тернопіль та с. Вишневе ,Київська обл. Здійснював аналітику фінансово-економічних показників, складання річного бюджету, закупку та розподіл товарів серед магазинами. Розробляв, затверджував та впроваджував бізнес-процеси, посадові інструкції, форми звітності, ситеми мотивації персоналу, технічну документацію.

Керівник магазину

з 04.2014 по 05.2015 (1 рік 1 місяць)
Група Компаній Фокстрот, Тернополь (Роздрібна торгівля побутової техніки)

Безперебійне функціонування торгової точки, дотримання стандартів обслуговування клієнтів персоналом, оформлення дозвільної документації, виконання планів по фінансово-економічними показниками. Систематичне виконання поставлених планів та завдань.(товарообіг, конверсія, аксесуари, послуги).Забезпечення укомплектованості штату магазину, навчання, розвиток персоналу.Виконання операційної роботи магазину. За перебування протягом 3-х місяців у рейтингу «ТОП-10 магазинів» нагороджений участю у обіді з власниками компанії «ФОКСТРОТ».

Керівник магазину

з 10.2009 по 04.2014 (4 роки 6 місяців)
Група Компаній Фокстрот, Кам'янець-Подільський (Роздрібна торгівля побутової техніки)

Безперебійне функціонування торгової точки, дотримання стандартів обслуговування клієнтів персоналом, оформлення дозвільної документації, виконання планів по фінансово-економічними показниками. Систематичне виконання поставлених планів та завдань.(товарообіг, конверсія, аксесуари, послуги).Забезпечення укомплектованості штату магазину, навчання, розвиток персоналу.Виконання операційної роботи магазину. Проходження тренінгу та отримання сертифікатів «Майстер управлення» 1-2ч. Нагороджений грамотою Виконкому міської ради міста «за високий рівень обслуговування населення».

Супервайзер відділу ІТ- МЗ

з 06.2007 по 10.2009 (2 роки 4 місяці)
Група Компаній Фокстрот, Хмельницький (Роздрібна торгівля побутової техніки)

Координація роботи продавців відділу . Виконання поставлених планів та завдань керівництва (Виконання стандартів, правил мерчандайзингу, товарообігу, аксесуарів, послуг , кількості одиниць в чеку, долі кредитів) Нагороджений грамотами «за кращі показник мерчандайзингу»

Продавець- консультант відділу ІТ- МЗ

з 09.2006 по 06.2007 (9 місяців)
Група Компаній Фокстрот, Хмельницький (Роздрібна торгівля побутової техніки)

Консультація клієнтів, продаж, виконання поставлених планів (товарообігу, аксесуарів, послуг, кількості одиниць в чеку). Дотримання стандартів обслуговування, правил мерчандайзингу.
Проходження тренінгів світових компаній з отриманням сертифікатів (Samsung. LG. Nokia. Philips. Braun. Bosch.Moulinex та решти) Проходження тренінгу «Технологія продажів» 1-2 ч.. Нагороджений грамотами «за краще виконання плану у 2007році» та «за зразкове виконання посадових обов’язків».

Командир взводу

з 10.1999 по 10.2004 (5 років)
ЗСУ, Тернопіль (Сили оборони)

В/Ч А-1769 (м.Тернопіль)
Командир взводу ремонту ракетно-артилерійського озброєння

Старший водій електрик

з 05.1998 по 10.1999 (1 рік 5 місяців)
ЗСУ, Славута (Сили оборони)

В/Ч А-1766 (м.Славута)
Старший водій-електрик

Освіта

Тернопільський кооперативний технікум

Товарознавець-комерсант, Тернопіль
Середня спеціальна, з 1998 по 2000 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Windows 1С:Підприємство Веб-браузери Операційні системи

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Водійські права, категорія "В"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати