Корнило

Інженер-геолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний геолог

з 10.2012 по нині (11 років 11 місяців)
ПП ВО Габіони Захід Україна, Чернівці (Інженерна геологорозвідка)

Проведення повного спектру досліджень з визначення інженерно-геологічної будови основи фундаментів для проектування та будівництва.

Освіта

Чернівецький національний університет

Географічний "Географія", Чернівці
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

  • Побудова графіків
  • Креслення

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Доброго дня. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Звуть мене Корнило Павло Ярославович. Народився 21 червня 1986 року в маленькому селі Задубрівка Заставнівського району Чернівецької області, що в передмісті обласного центру м.Чернівці. Зростав і виховувався в звичайній родині. Закінчивши ЗНЗ№37 м. Чернівці, поступив у Чернівецький національний університет(ЧНУ) на Географічний факультет, спеціальність “Географія”.
У 2008 році закінчивши ЧНУ і отримавши диплом магістра ”Географії” влаштувався на посаду геолога в Чернівецьку філію ПрАТ “Геотехнічний інститут”, де пропрацював 4 роки.
У 2012 році звільнився за власним бажанням з ЧФ ПрАТ “Геотехнічний інститут” і прийнятий на посаду геолога в проектний відділ ПП “ВО Габіони Захід Україна”, де працюю до нині.
Протягом усього терміну своєї трудової діяльності виконував повний спектр інженерно-геологічних вишукувань, що необхідні для проектування та будівництва різних будівель, а саме: по трасах лінійних споруд (залізничні та автомобільні дороги); будівель та споруд різного цільового призначення. У мої обов’язки входило організація та виконання польових робіт (буріння розвідувальних свердловин діаметром до 131мм., розробка шурфів, відбір зразків(монолітів), опис та визначення меж інженерно-геологічних елементів(ІГЕ), побудова польових розрізів та виконання геологічних, гідрогеологічних, випробувань необхідних для визначення модуля деформації та коефіцієнта фільтрації того чи іншого ІГЕ). По результатах польових та лабораторних випробувань виконував звіти, які відповідають всім нормам діючих ДБН в Україні, що стосуються інженерних вишукувань різної складності.
У мої обов’язки не входило укладання договорів та складання кошторисів на інжерно-геологічні вишукування.
У своїй практиці доводилось працювати у польових умовах з такими буровими установками як: УРБ-2,5А, УГБ-50М, КМБ2-10.
Під час виконання камеральних робіт володію знаннями та навиками необхідними для роботи з таким програмним забезпеченням як: AVTODESK, Геонікс, WORD та EXSEL та інші.
В 2006 році отримав права категорії “В”. Стаж водіння автомобілем 11 років.

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: