Резюме від 22 грудня 2023

Олена

Юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

е- mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Досвід роботи:

З 2005р. по 2008р. працювала на ТОВ «Цемент» на посаді юриста - маркетолога (складання погодження договорів оренди, на виконання послуг, купівлі-продажу, складання та супроводження внутрішньої документації підприємства, отримання погоджувальних документів, складання позовів, претензій та представництво підприємства у судах).
Як маркетолог вивчала ринок попиту, та робила пропозиції, укладала договори на замовлення продукції підприємства, проводила закупівлю та облік супровідної продукції (фурнітури для меблів), складала, розраховувала та оформлювала замовлення на виготовлення продукції (двері з натуральної деревини).

З 2008р. по 2014р. працювала у Північній МДПІ м. Кривий Ріг на посаді старшого державного податкового інспектора (з травня 2008р. по січень 2014р.

З 2014р. по травень 2015 працювала на ДП "Придніпровська залізниця" на посаді юрисконсульта (перевірка та погодження договорів поставки, купівлі-продажу та інших, складання та супроводження внутрішньої документації підприємства, претензійно-позовна робота, супроводження виконавчого провадження, перевірка на відповідність тендерної документації та перевірка пропозицій учасників конкурсних торгів, відповіді на запити правоохоронних органів).

З 2015 травень по листопад 2015 року працювала помічником адвоката (складання позовних заяв, апеляціних, касаційних скарг, заперечень, заяв, скарг, аналіз договорів, представництво за довіреністю у судах першої, апеляційної та касаційної інстанції).

З 2015 листопада по січень 2019 працювала на посаді юриста в УПСЗН (складання та подання позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, представництво у судах всіх інстанцій, повне супроводження виконавчого провадження, складання та аналіз договорів, складання протоколів розбіжностей, перевірка та підготовка внутрішньої документації управління).

З січня 2019 по квітень 2019 працювала на посаді завідувача сектору юридичної та договірної роботи в УПСЗН (складання та подання позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, представництво у судах всіх інстанцій, повне супроводження виконавчого провадження, складання та аналіз договорів, складання протоколів розбіжностей, перевірка та підготовка внутрішньої документації управління).
З квітня по жовтень 2019 працювала на посаді начальника відділу правової та кадрової роботи Лівобережного управління соціального захисту населення ДМР (правове супроводження діяльності).
З листопада 2019 по січень 2020 працювала на посаді начальника відділу правового та кадрового забезпечення ПАТ НАСК «Оранта» (правове та кадрове супроводження діяльності Дніпропетровської філії).
З лютого 2020 по вересень 2020 працювала на посаді керівника групи комерційної нерухомості ПАТ «Укртелеком» (підготовка, укладання договорів оренди комерційної нерухомості, додаткових угод та протоколів розбіжностей до договорів).
З жовтня 2021 на посаді головного юрисконсульта відділу контролю у сфері закупівель (підготовка відповідей на звернення та заяви громадських організацій та правоохоронних органів з питань порушення законодавства про закупівлі, підготовка та погодження правових позицій з оскарження висновків за результатами моніторингів процедур закупівель у судах першої, апеляційної та касаційної інстанцій, аналіз та підбір судової практики у сфері публічних закупівель, надання консультацій та допомоги відділу під час складання висновків за результатами моніторингів та аналізу документів).

Особисті якості:
Врівноважена, цілеспрямована, наполеглива, енергійна.
Бажання розвиватися, працювати у сфері продаж та маркетингу.

Схожі кандидати

Помічник юриста
Дистанційно

Юрист
50000 грн, Чернівці, Дистанційно

Юрист
20000 грн, Дніпро

Юрист, адвокат
28000 грн, Одеса, Дистанційно

Юрист, финансовый директор
50000 грн, Дніпро, Харків , ще 2 міста

Юрисконсульт, адвокат
7000 грн, Запоріжжя, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: