Резюме від 13 травня 2024 PRO

Андрій

Начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зам. директора з виробництва

з 10.2023 по 02.2024 (4 місяці)
ТОВ "ПІ ДЖІ РОБОТІКС", Київ (Машинобудування)

Виробничий мілітарі стартап. Був ретельно проаналізований цикл виробництва від отримання комплектуючих до передачі продукції на склад (виробничий аудит). В результаті впроваджені зміни до основних технологічних процесів, направлені на зменшення загальної трудомісткості продукту. Особлива увага була приділена якості продукції. Впроваджено вхідний контроль комплектуючих та сировини, проведена робота з постачальниками. Запущений механізм розробки та систематизації технічної документації на продукцію конструкторським відділом. Проведено аналіз співпраці виробничого підрозділу підприємства з іншими підрозділами, а саме відділом закупки та логістики, складом, фінансово-економічним відділом та конструкторським відділом.
Було запропоновано заходи спрямовані на покращення взаємодії підрозділів підприємства для оптимізації виробничих процесів та збільшення прибутку.

Завідувач виробництвом

з 10.2010 по 06.2022 (11 років 8 місяців)
ТОВ «Електронне світло» www.el.ua, Київ (Машинобудування)

Планування, організація та контроль двох виробничих майданчиків в різних містах. Запуск ділянок виробництва з "0" в мінімальні терміни. Підбір, купівля обладнання та оснащення робочих місць. Модернізація робочих місць. Підготовка та пуск в експлуатацію монтажного відділу підприємства. Налагодження та контроль бізнес процесів на віддаленому заводі підприємства. Контроль за забезпеченням та оновленням, дотриманням виробництвом технічної документації, а також за здійсненням підготовки виробництва для виготовлення нових видів продукції. Облік виробництва. Координація складу та відділу забезпечення, а також оптимізація їх роботи. Організація безперебійного функціонування виробничого обладнання, енергозбереження. Раціональне використання виробничих ресурсів (кадри, обладнання, матеріали). Досвід роботи по зменшенню та оптимізації виробничих витрат. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва. Підбір, навчання та формування команди. Звітність. Відповідальний за випуск продукції від комплектації до готових виробів. Контроль та забезпечення виробництва необхідною сировиною та матеріалами.

Завідувач виробництвом

з 02.2009 по 10.2010 (1 рік 8 місяців)
НПЧП «Терекс» www.terex.kiev.ua, Київ (Машинобудування)

Планування та організація виробництва. Контроль та забезпечення виробництва сировиною та матеріалами. Складання планових норм виробництва з подальшою мотивацією персоналу. Ведення бази технічної документації. Контроль виробничих процесів і якості продукції на всіх етапах виробництва.

Начальник виробництва

з 02.2008 по 12.2008 (10 місяців)
ЗАО «Ведекон Інжиніринг» www.vedekon.ua, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Планування та контроль виробничих процесів. Річне бюджетування виробничого відділу. Контроль за материально-технічне забезпечення виробництва. Систематизація та ведення бази технічної документації. Забезпечення системи мотивації персоналу виробничого відділу. Звітність. Покращення якісно- кількісних показників виробництва.

Заведующий производством

з 01.2001 по 01.2008 (7 років)
ООО «Измерительные технологии» www.measure.com.ua, Киев (Машинобудування)

Ответственный за выпуск продукции от комплектации до готовых изделий. Планирование и организация производства. Контроль и обеспечение производства необходимым сырьем и материалами. Закупка оборудование и оснащение рабочих мест. Составление плановых норм производства с дальнейшей мотивацией персонала. Ведение базы технической документации процессов и деталей производства. Подготовка и пуск в эксплуатацию трех цехов предприятия. Введение новых производственных процессов. Переговоры и договора поставщиков материалов. Планирование расходов и прибылей производства на год (пять) лет. Отчётность. Уменьшение трудоемкости изделий и энергетических и др. материальных затрат. Контроль производственного процесса на всех участках и качества выпускаемой продукции.

Освіта

Національний аграрний університет України ( нині НУБІП)

Факультет: «Електрифікація та автоматизація», Київ
Вища, з 1996 по 2000 (4 роки)

Диплом з відзнакою: КВ № 13956364

Ніжинський агротехнічний коледж

Факультет: «Електрифікація та автоматизація», Ніжин
Незакінчена вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Диплом: IЗ ВЕ № 004816

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар: Виробництво 2014 (Київ)

2014г.

"Управління виробництвом - теорія та практика". (Київ)

2008

Знання і навички

Успішний 20-річний досвід оперативного управління виробництвами Оптимальне використання ресурсів виробництва Запуск виробництв з нуля

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Вміння працювати з людьми, порядність, пунктуальність, відповідальність, ціленаправленість, аналітичний склад розуму.

Віддаю перевагу подорожам, активному відпочинку, рибалці, читанню книг.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: