Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 лютого 2023 PRO

Анастасія

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, аудитор, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 01.2014 по нині (10 років 3 місяці)
ТОВ «Укртехінвестгаз», Київ (Роздрібна торгівля пальним, надання послуг, оренда.)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку декількох юридичних осіб на загальній системі оподаткування з філіальною структурою. Формування річного і щомісячних бюджетів бухгалтерського та податкового департаменту. Взаємодія з контролюючими органами, проходження планових та позапланових перевірок. Участь в оскарженні їх результатів в адміністративному і судовому порядку. Реєстрація та перереєстрація касових апаратів, КУРО. Формування та подача статистичної, фінансової та податкової звітності (декларація акцизного податку, декларація зі збору у вигляді цільової надбавки, податкова декларація з плати за землю/орендна плата за земельні ділянки, податкова декларація екологічного податку та інше). Ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку. Робота з Клієнт-банками. Взаємодія з іншими відділами компаній групи.

Головний бухгалтер

з 11.2011 по 01.2014 (2 роки 2 місяці)
ТОВ "Лейланд Моторз Україна", Київ (Роздрібна торгівля, надання послуг.)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку юридичної особи (ТОВ на єдиному податку + ПДВ) і СПД - ФО (2 група), кадрова документація, загальний документообіг (накази, первинна бухгалтерська документація) по підприємствам, складання всіх обов'язкових звітів. Робота с Клієнт-Банком, M.E.Doc.

Головний бухгалтер

з 07.2011 по 11.2013 (2 роки 4 місяці)
ТОВ "Юніверсал Медіа", Київ (Роздрібна торгівля, надання послуг.)

Постановку з нуля, організація і ведення повного циклу бухгалтерського і податкового обліку юридичної особи (ТОВ на загальній системі оподаткування та СПД-ФО 2 та 3 груп). Складання всіх форм обов'язкової звітності. Управлінська звітність. Робота с Клієнт-Банком, M.E.Doc.

Бухгалтер

з 12.2008 по 05.2011 (2 роки 5 місяців)
ТОВ «ТМФ Україна», Київ (Аутсорсинг ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку)

Повний цикл бухгалтерського обліку декількох підприємств: з обробки і перевірки первинної документації до складання всіх обов’язкових звітів до пенсійного фонду, фондів соціального страхування та податкової звітності. Проходження зустрічних та планових перевірок податковими органами, взаємодія з ними. Складання звітів для управлінського обліку. Ведення обліку представництв іноземних компаній. Робота с Клієнт-Банком, M.E.Doc.

Головний бухгалтер

з 08.2007 по 10.2008 (1 рік 2 місяці)
ЗАТ «Інститут розвитку менеджменту», Київ (Надання послуг з оренди нежитлових приміщень)

Ведення всього бухгалтерського обліку на підприємстві, починаючи з обробки первинної документації до складання фінансової та податкової звітності. Облік операцій з цінними паперами. Формування та подача звітності до НКЦПФР. Складання наказів, розпоряджень, кадрова документація.

Головний бухгалтер

з 01.2007 по 10.2008 (1 рік 9 місяців)
ТОВ «Тесляри», Київ (Надання послуг)

Ведення всього бухгалтерського обліку на підприємстві, починаючи з обробки первинної документації до складання фінансової та податкової звітності. Облік операцій з цінними паперами. Складання наказів, розпоряджень, кадрова документація.

Провідний бухгалтер

з 10.2005 по 10.2008 (3 роки)
Консорціум «Індустріальна група», Київ (Надання послуг)

Документообіг, ведення первинної бухгалтерської документації, часткове ведення кадрової документації. Облік запасів, касових та банківських операцій, розрахунків з дебіторами і кредиторами, проведення річної інвентаризації на підприємстві та оформлення матеріалів інвентаризації. Обробка даних бухгалтерського обліку для включення їх до фінансової звітності, складання окремих її форм, а також форм іншої періодичної звітності, яка ґрунтується на даних бухгалтерського обліку. Облік цінних паперів. Формування та подача звітності до НКЦПФР.

Бухгалтер

з 09.2005 по 09.2006 (1 рік)
ТОВ «П.О.Л.Е.», Київ (Надання послуг)

Ведення обліку необоротних активів, запасів, касових та банківських операцій, розрахунків з дебіторами і кредиторами, облік заробітної плати, податковий облік. Відображення інформації, що міститься у прийнятих до обліку первинних документах, на рахунках бухгалтерського обліку, проведення річної інвентаризації на підприємстві та оформлення матеріалів інвентаризації, підготовка оброблених документів, реєстрів і звітності для зберігання їх протягом встановленого терміну.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку і аудиту, економіста з обліку і аудиту.

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство Бухгалтерський облік 1С УТП

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
Вміння планувати та організовувати роботу, оперативність, комунікабельність, відповідальність, здатність к швидким діям в умовах дефіциту часу, прагнення до нових знань та професійного зростання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: