Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 вересня 2019

Віктор

Руководитель, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора з будівництва (головний інженер)

з 05.2018 по нині (5 років 11 місяців)
ТОВ « Київська проектоно –будівна компанія», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Здійснюю технічно - проектне керівництво діяльності будівельної організації. Проводжу комплексний економічний аналіз виробничо-господарської діяльності фірми, прогнозування та перспектив. Забезпечую ефективність проектних рішень, своєчасну і якісну підготовку виробництва, технічну експлуатацію. Здійснюю контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, виробничої санітарії та пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів. Взаємодію з керівниками всіх структурних підрозділів з питань виробничої діяльності інших підприємств. Представляю фірму в межах своєї компетенції, в інших підприємствах, установах, організаціях.

Заступник директора з будівництва

з 12.2017 по 05.2018 (5 місяців)
ТОВ « Експрес – ВР», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечував ритмічне виконання виробничих завдань, шляхом координації роботи, різних структур фірми. Приймав участь у веденні переговорів і укладенні договорів з третіми особами для виконання завдань підприємства, представляв ТОВ у взаємовідносинах з партнерами та замовниками. Здійснював контроль за порядком надходження і витрачанням коштів, вів облік ввірених грошових та товарно-матеріальних цінностей, ніс персональну відповідальність за їх використання. Розробляв перспективи розвитку підприємства і шляхи реалізації комплексних програм з усіх напрямів удосконалення, реструктуризації, реконструкції і технічного переозброєння будівництва, його спеціалізації та кооперування. Забезпечував постійне підвищення рівня технічної підготовки будівельних робіт, їх ефективності, скороченням матеріальних, фінансових і трудових витрат.

Заступник директора з будівництва

з 06.2017 по 12.2017 (6 місяців)
ТОВ «Автомагістраль-Захід», Тернопіль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Забезпечую виконання робіт з будівництва на підприємстві, цільове та раціональне використання інвестиційних коштів, спрямовуючи ресурси на технічне переобладнання та реконструкцію підприємства, їх концентрацію на пускових об'єктах, скорочення обсягів незавершеного будівництва.
Очолюю роботу з покращення та здешевлення проектно-вишукувальних робіт, вдосконалення організації виробництва та впровадження прогресивних методів будівництва, скорочення витрат на виконання будівельних робіт та підвищення якості, а також скорочення строків їх проведення. Беру участь у складанні бізнес-планів з технічного переобладнання та підвищення ефективності виробництва, у визначенні необхідних фінансових коштів, у тому числі коштів інвесторів, для будівництва, проектування та придбання устаткування, а також джерел фінансування капітальних вкладень, підрядних організацій для виконання робіт з капітального будівництва в умовах ринкових методів господарювання.
Стежу за виконанням проектними та будівельними організаціями договірних зобов'язань, у необхідних випадках подаю санкції, передбачені договорами, не допускаю застосування будівельних матеріалів, деталей та виробів, які здорожують будівництво та не відповідають стандартам і технічним умовам. Погоджую з органами, які здійснюють технічний нагляд, питання, пов'язані з установленням, випробуванням та реєстрацією устаткування на будівельних майданчиках. Разом з підрядними організаціями проводжу роботу із здавання, приймання та введення в експлуатацію об'єктів, закінчених будівництвом. Знаю і виконую вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуюсь норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Заступник директора з виробництва

з 04.2017 по 06.2017 (2 місяці)
ТОВ «Віндор», Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організовував роботу і ефективну взаємодію всіх структурних підрозділів, цехів та виробничих одиниць, для підвищення рентабельність фірми. Вирішував питання, що стосуються фінансово-економічної та виробничо-господарської діяльності фірми. Доручав ведення окремих напрямків діяльності іншим посадовим особам - керівникам виробничих одиниць і філій підприємств, а також функціональних і виробничих підрозділів. Контролював роботу всіх структурних підрозділів фірми.
Проводив роботи з удосконалення планування економічних і фінансових показників діяльності підприємства, по створенню й поліпшенню нормативів трудових витрат, витрачання товарно-матеріальних цінностей і використання виробничих потужностей. Здійснював контроль за порядком обліку надходження і витрачанням коштів, використанням матеріальних цінностей. Забезпечував контроль за ходом дотриманням фінансової дисципліни.

Провідний інженер

з 08.2016 по 04.2017 (8 місяців)
«ПП Автомагістраль», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керування проведенням лабораторних аналізів, випробування та інші види досліджень сировини, матеріалів, конструкцій і готової продукції для визначення відповідності чинним технічним умовам і стандартам.
Брав участь у розробленні технологічних процесів і дослідженні їх під час освоєння, розробленні і впровадженні стандартів і технічних умов на сировину,матеріали, що використовуються на виробництві, а також у встановленні прогресивних норм їх витрат.
Досліджував причини браку на виробництві, брав участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення. Розроблював заходи щодо комплексного використання сировини, заміни дефіцитних матеріалів і вишукував способи утилізації відходів виробництва. Стежив за правильною експлуатацією лабораторного устаткування і своєчасним передаванням його на періодичну державну повірку.

Начальник лабораторії з контролю виробництва

з 04.2015 по 08.2016 (1 рік 4 місяці)
ДП „Київське обласне дорожнє управління”, Київ (Обслуговування автошляхів)

Обов’язки: проведення методичних та інструктивних занять з питань якості будівництва з робітниками й виробничим персоналом будівельної організації та її підрозділів; здійснення контролю за станом лабораторного устаткування та робочих місць співробітників лабораторії; слідкування за відповідністю конструкцій, деталей та матеріалів, що надходять від постачальників, діючим стандартам і технічним вимогам; розроблення заходів щодо оснащення будівельної лабораторії необхідним устаткуванням, впровадження в практику лабораторної роботи досягнень вітчизняної та зарубіжної науки та техніки; забезпечення безпосередньо на об’єктах контролю за зберіганням матеріалів, конструкцій та виробів, їх транспортуванням і розвантаженням; підтримання зв’язку з науково-дослідними організаціями з питань підвищення якості будівництва; забезпечення контролю якості будівельно-монтажних робіт та будівельних матеріалів, конструкцій і виробів, що надходять на об’єкти; організування контролю за якістю будівельних матеріалів, конструкцій, деталей, що випускаються підсобними виробництвами й підприємствами.

Інженер ІІ кат.

з 05.2012 по 02.2014 (1 рік 9 місяців)
ДП „Київське обласне дорожнє управління”, Київ (Обслуговування автошляхів)

Обов’язки: забезпечення виконання завдань з підвищення якості випущеної продукції, виконуваних робіт (послуг), здійснення контролю за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності продукції, робіт (послуг) сучасному рівню розвитку науки і техніки, вимогам споживачів на внутрішньому ринку; аналіз інформації отриманої на різних етапах виробництва продукції; вивчення причин погіршення якості продукції (робіт, послуг), браку, участь у розробці та впровадженні заходів щодо їх усунення; розгляд і аналіз претензії щодо якості продукції, послуг, підготування висновків і ведення листування за результатами їх розгляду; підготовлення висновків про відповідність якості сировини, яка надходить на підприємство, а також оформлення документів для пред'явлення претензій постачальникам; вивчення передового вітчизняного і зарубіжного досвіду з розробки та впровадження систем управління якістю.

Інженер ІІІ кат

з 10.2011 по 05.2012 (7 місяців)
«Київсоюзшляхпроект»., Київ (Розробка проектів)

Обов’язки: передпроектне обстеження об'єктів, аналіз вихідних даних і технічних умов для проектування; перевірка і контроль документації на відповідність якості проектних рішень і діючих норм проектування; аналіз, формування висновків, складання технічних завдань, технічних звітів і пропозицій щодо оптимізації проектних рішень; підготовка комплекту проектної документації до проходження регламенту та експертизи.

Освіта

Національний транспортний університет

Дорожньо-будівельній факультет, Київ
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Office AutoCAD DOS

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Іменна стипендія Київського міського голови в 2010 році.
Подяка за успіхи у навчанні, науковій роботі, громадській діяльності в 2010 році.
Почесна грамота «Печерської районної у місті Києві державної адміністрації» в 2009 році.
Голова Ради студентського самоврядування Дорожньо-будівельного факультету з 09.2008 – 05.2012.
Староста гуртожитку.
Рік народження 17. 02. 1990, одружений, діти - донька , відповідальний, згубних звичок немає, комунікабельний, швидко освоюю нову інформацію, стресостійкість .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати