Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Ольга

Фахівець з кадрових питань, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець (з кадрових питань)

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
АТ "Київмедпрепарат", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

прийом на роботу, постійні переведення з посади на посаду або в іншу установу (організацію), тимчасові переведення, звільнення з роботи, покладання обов’язків на час відсутності працівника, встановлення доплат, складання графіку відпусток, надання всіх видів відпусток, оформлення відряджень, формування особових справ та ведення карток П2, внесення даних про працівників в єдину базу даних (1С 8.3), внесення відповідних записів до трудових книжок, сканування трудових книжок для ПФУ, опрацювання електронних листків непрацездатності, внесення даних про трудовий та страховий стаж в 1С, оформлення протоколів листків непрацездатності, ведення табеля обліку робочого часу, складання та зміна графіків роботи для виробництва, підготовка документів та довідок для оформлення пенсій (в тому числі за роботу в шкідливих умовах праці), подача звітів про прийнятих працівників в Medok, здача звітів у відповідні інстанції, ведення кадрової документації, участь в корегуванні та доповненні колективного договору.

Провідний інженер відділу автотранспортного забезпечення управління матеріально-технічного забезпечення

з 07.2018 по нині (5 років 9 місяців)
ДП «УКРАВТОГАЗ» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», Київ (Продаж газу Метан (АГНКС))

Підготування заявок на закупівлю товарів та послуг на електронні торги (Prozzorro.gov.ua), підготовка та заключення договорів, фінансовий супровід договорів, оформлення первинної документації відділу: рахунків, актів виконаних робіт, видаткових накладних та проведення їх в програмі SAP для подальшої оплати. Ведення та облік паливних карток на бензин А-95 та Дизельне паливо. Складання місячних та річних фінансових планів та планів закупівель.

Головний спеціаліст відділу управління персоналом

з 03.2016 по 07.2017 (1 рік 4 місяці)
Головне управління Державної міграційної служби України в місті Києві, Київ (Державні організації)

Проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, прийняття на роботу, обчислення стажу державної служби, надання відпусток, визначення тривалості щорічної додаткової відпустки за стаж державної служби, переведення з посади на посаду або в іншу установу (організацію), звільнення з роботи, формування особових справ, внесення відповідних записів до трудових книжок, заповнення листків непрацездатності, ведення табеля робочого часу.

Головний державний інспектор відділу взаємодії з кадрових питань

з 11.2015 по 03.2016 (4 місяці)
ГУ ДФС у місті Києві, Київ (Державні організації)

Робота спрямована на підвищення рівня кваліфікації працівників

Інспектор з кадрів

з 09.2011 по 09.2015 (4 роки)
ПАТ "Київгаз", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Прийом на роботу, переведення з посади на посаду або в іншу установу (організацію), звільнення з роботи, надання відпусток, формування особових справ, внесення даних про працівників в єдину базу даних, внесення відповідних записів до трудових книжок, заповнення листків непрацездатності, ведення табеля обліку робочого часу, здача звітів у відповідні інстанції, ведення кадрової документації.

Інспектор з кадрів

з 11.2010 по 09.2011 (10 місяців)
ТОВ "Кло-Карта", Київ (Енергетика)

Прийом на роботу, переведення з посади на посаду або в іншу установу (організацію), звільнення з роботи, надання відпусток, формування особових справ, внесення даних про працівників в єдину базу даних, внесення відповідних записів до трудових книжок, заповнення листків непрацездатності, ведення табеля робочого часу, здача звітів у відповідні інстанції, ведення кадрової документації.

Інспектор з кадрів

з 03.2010 по 08.2010 (5 місяців)
ПП «Детективно-охоронне агентство «ВІТЯЗЬ», Київ (Охорона, безпека)

Проведення співбесід, прийом на роботу, переведення з посади на посаду або в іншу установу (організацію), звільнення з роботи, надання відпусток, формування особових справ, внесення відповідних записів до трудових книжок, заповнення листків непрацездатності, здача звітів у відповідні інстанції, ведення кадрової документації.

Менеджер (управитель) з персоналу

з 09.2007 по 02.2010 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Охоронна фірма Ескалада", Київ (Охорона, безпека)

Проведення співбесід, прийом на роботу, переведення з посади на посаду або в іншу установу (організацію), звільнення з роботи, надання відпусток, формування особових справ, внесення відповідних записів до трудових книжок, заповнення листків непрацездатності, здача звітів у відповідні інстанції, ведення кадрової документації

Адміністративний помічник

з 11.2006 по 09.2007 (10 місяців)
ПП "Есквайр", Київ (Охорона, безпека)

Освіта

Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького

Спеціальність «Біологія», кваліфікація біолог, викладач біології, практичний психолог в закладах освіти, Черкаси
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Додаткова інформація

Володіння ПК (Microsoft office, Word, Excel, Internet Explorer); Володіння офісною технікою (прінтер, сканер, факс, міні АТС); Володіння програмами: документообіг Megapolis, Outlook, 1 С 7.7 та 1С 8.3, SAP, Medok.

Відповідальність, Зібраність; Порядність; Комунікабельність; Стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: