Резюме від 4 червня 2020

Ольга

Касир, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Козятин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Прийомоздавальник в.та б

з 09.2017 по 07.2018 (10 місяців)
Укрзалізниця, Козятин (Транспорт, логістика)

правила перевезень та порядок оформлення документів на перевезення вантажу та багажу і технічні умови навантаження і кріплення вантажу; посадову інструкцію прийомоздавальника вантажу та багажу; правила комерційного огляду транспортних засобів; інструкцію з ведення станційної комерційної звітності; інструкцію щодо порядку і технології зважування вантажу, утримання і технічного обслуговування вагових приладів; правила перевезень небезпечних вантажів і порядок ліквідації пов’язаних з ними аварійних ситуацій; технологічний процес роботи станції; інструкції щодо обліку навантаження та вивантаження вантажу під час перевезень різними транспортними засобами; інструкції з перевезень негабаритних

Продавець - консультант

з 06.2013 по 06.2015 (2 роки)
Мандарин, Козятин (Компетентне ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення пукупки. Створення комфортних умов для вибору товару.)

Уміння грамотно презентувати товар, розповісти про його достоїнства, викликати у потенційного покупця ,Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами, принципам мерчандайзингу, підтримання чистоти в залі.

Освіта

Козятинське МВПУЗТ

Квитковий касир ,Прийомоздавальник вантажу та багажу ,провідник, казатин
Середня спеціальна, з 2010 по 2011 (9 місяців)

приемосдатчик -учет выполнения принятых заявок на перевозку грузов от грузоотправителей; оформление перевозочных документов на отправляемые и прибываемые грузы; расчет провозных платежей, сборов, платы за пользование вагонами и контейнерами; расчеты с грузоотправителями и грузополучателями, прием наличных денег; составление отчетов о погруженных вагонах; подборка документов для передачи
квитковый кассир -Осуществляет кассовые операции по продаже проездных документов и принятия неиспользованных . Оформляет документацию по билетам , которые были возвращены в кассу. Информирует пассажиров о наличии свободных мест,Обеспечивает наличие пломб на кассовых аппаратах. Своевременно сдает выручку , следит за наличием запасов бланков проездных документов . Составляет в соответствии с установленной периодичности кассовую отчетность .

Додаткова інформація

Іноземні мови -ні
Сімейний стан: одружена
Володіння компьютером- впевнений користувач
стресостійкість, вміння працювати в команді

Схожі кандидати

Касир
Козятин, Вінниця

Касир
Козятин

Касир
Козятин

Касир
Козятин

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: