Резюме від 7 грудня 2023 PRO

Вікторія

Юрист медичного права, провідний юрисконсульт, викладач, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Одеса, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний юрисконсульт

з 04.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Вараський міський центр соціальних служб, Вараш (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Забезпечення юридичне супроводження діяльності Вараського міського центру соціальних служб, введення кадрового діловодства, в тому чсилі надання безоплатної правової допомоги в Денному центрі
Здійснення правової експертизи проєктів наказів, інструкцій, положень, стандартів та інших актів правового характеру, в тому числі у сфері соціальних послуг. Візування проєктів розпорядчих документів та документів правового характеру.
Підготовка відповідей на звернення громадян або здійснення правового аналізу проєкту відповіді виконавця відповідно до вимог законодавства.
Ведення договірної роботи (проведення закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану в Україні Центру). Складання пропозицій та протоколи розбіжностей, складання і пред’явлення претензії при неякісному виконанні умов договорів з контрагентами, контроль виконання претензій контрагентів.
Державна реєстрація зміни до установчих документів згідно норм чинного законодавства. Підготовка та укладання колективного договору та змін до нього.
Ознайомлення працівників з чинними нормативними актами у сфері соціальних послуг та інших нормативних актів, які стосуються їхньої діяльності.
Ведення листування з громадянами, контрагентами та контролюючими органами, органами місцевого самоврядування, судовими та правоохоронними органами в межах своєї компетенції.
Приймання участі в складах комісій Центру. Робота з кадровим діловодством та ведення військового обліку, охоронною праці.

Начальник юридичного відділу

з 08.2020 по 02.2022 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Буров Клінік" та ТОВ "Дентал Сторі", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Помічник адвоката

з 07.2019 по 08.2020 (1 рік 1 місяць)
Адвокатське об'єднання "Адвокатська фірма "ПАРИТЕТ", Київ (Юриспруденція)

ведення медичного напрямку BOGOMOLETS CLINIC

Провідний юрисконсульт

з 11.2017 по 07.2019 (1 рік 8 місяців)
Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України

Юрисконсульт

з 12.2011 по 10.2017 (5 років 10 місяців)
ДЗ "СМСЧ 3 МОЗ України", Вараш (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Праовий супровід закладу охорони здоров'я, в тому числі ліцензії

Викладач, методист

з 09.2007 по 08.2011 (3 роки 11 місяців)
КУТЕП, КТГГ, Київ (Освіта, наука)

(викладач) – юридичні дисципліни: Правознавство, нотаріат. Теорія держави та права, міжнародне право, римське право, конституційне право зарубіжних країн, кримінальний процес тощо.

Освіта

КУТЕП

Правознавство; магістр права, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова інформація

Мета - Бажання працювати, отримувати досвід роботи та гідну заробітну плату.
Досвід роботи (не офіційно):
з березня 2006р.- липень 2010р. в Державній нотаріальній конторі м.Києва
Помічник нотаріуса.
Посадові обов’язки: підготовка документів для здійснення нотаріальної діяльності нотаріусом, видачі дублікатів нотаріальних документів, завірення вірності копій (фотокопій), документів і виписок з них, завірення дійсності підписів, завірення вірності перекладу документів і т.д.; приймання й аналіз документів;
відстеження й аналіз змін у законодавстві; приймання й консультування відвідувачів;ведення нотаріального діловодства
Особисті якості: Уважність, комунікабельність, дипломатичність, відповідальність, старанність і акуратність, здатність оперативно обробляти великий потік інформації, уміння розставляти справи в порядку пріоритетності, цілеспрямованість, здібності і бажання навчатись. Досвід роботи з підлеглими і керівництвом різних рівнів. Ведення документації. Уміння працювати в команді для досягнення кінцевої мети.
Додаткова інформація:
Мови: російська, українська.
Впевнений користувач ПК Windows, Internet, програми "ЛИГА", "законодавство" та інші сайти з медичного права.
Праці:
1. Під час навчання в магістратурі було написано низку статей, які опубліковані в Збірниках наукових праць магістрів юридичних факультетів КУТЕП, НАУ, КНУ імені Тараса Шевченка – К.: Видавництво «КУТЕП», 2007-2008р.р..- 85с
Практика:
Кузнецовський міський суд Рівненської області, Дніпровському РУ юстиції в м. Києві, Державна нотаріальна контора № 6 м. Києва, Солом'янська державна виконавча служба м. Києва
Стажування:
Управління юстиції м. Вараш

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: