Резюме від 27 лютого 2024

Алла

Финансист, аналитик, экономист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Access Зведені таблиці SQL Програмування Побудова графіків Створення діаграм

Додаткова інформація

Освіта:
1. 1998-2003гг. Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут", менеджер-економіст
2. 2004-2006гг. друга вища, Київський національний економічний університет. Спеціальність "Фінанси". Кваліфікація: фінансист
3. 2016р. – Курси підвищення кваліфікації у «Міжрегіональній академії управління персоналом» (МАУП) за програмою «Економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності»

Досвід роботи:
Вересень 2001 - травень 2002 рр. помічник бухгалтера в НДІ гігієни и харчування;
Вересень – Листопад 2003 р. спеціаліст з розширення ринку збуту на підприємстві «Скрін-Прінтинг».
Листопад 2003 – Жовтень 2006 рр. економіст відділу аналізу і контролю господарської і фінансової діяльності підприємства «Такі справи». Детальний прорахунок планової и фактичної собівартості продукції, рентабельності та вигідності замовлень, моніторинг цін на матеріали. Складання бюджету руху грошових коштів (cash-flow) та бюджету доходів та витрат на наступний рік (p&l), контроль за їх виконанням та аналіз відхилень. Аналіз фінансового стану підприємства.
Листопад 2006 - Вересень 2015 - економіст з фінансової роботи в фінансовому відділі КК "Рошен". Робота з банківськими виписками, первинними документами, внесення оперативних даних в облікову систему компанії, щомісячні звірки системи з 1-С, контроль дебіторської і кредиторської заборгованості. Ведення прайс-листів на готову продукцію.
Листопад 2015 - Березень 2016 - економіст з ведення проекту «Зимова країна» (один з напрямків). Побудова моделі бізнес-проекту, прогноз доходності і руху грошових коштів, внесення фактичних даних, поточне коректування планів протягом проекту, аналіз виконання плану, дохідності.
Березень 2016 - Серпень 2016 - економіст з фінансової роботи ТОВ «Будлюкс» . Ведення графіків присутності, розрахунок заробітної плати робітникам, робота з орендаторами, щомісячне нарахування комунальних послуг орендаторам.
Вересень 2016 – Грудень 2016 - навчання на курсах підвищення кваліфікації (п.3 «Освіта»)


Вільно володію російською і українською мовами, середній рівень знань англійської мови.
Знання комп’ютера: вільне володіння Excel (формування і обробка масивів даних, написання і використання формул, зведених таблиць, графіків і діаграм), Word, 1-С Підприємство.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: