Резюме від 8 вересня 2015

Софія

Модератор каталогу порталу Prom.ua

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Барищук Софія Анатоліївна
Дата народження: 19.10.1995 р. м. Тернопіль
Сімейний стан: неодружена
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мобільний телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: кар'єрний ріст та розвиток організаторських здібностей
Навчання:
2011 - 2014рр. – Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі (молодший спеціаліст з ресторанного обслуговування, адміністратор залу);
Досвід роботи:
12.2014 – 05.2015 р. NIGHT CLUB «NUMBER TWO», Лісабон, Португалія – офіціант – прийом замовлень та запис їх на пластикову картку клієнта, обслуговування літньої площадки, знання асортименту, робота з барменом та швейцаром.
06.2014 – 09.2014 р. ЕТНО-КЛАБ «КОЛОВОРОТ», Тернопіль, Україна – бармен-офіціант – зустріч гостей закладу, обслуговування відвідувачів закладу, консультації щодо послуг закладу, сервірування столів, оформлення ресторанного залу, зведення каси.
03.2014 – 06.2014 - NIGHT CLUB «COMEDY» - бармен-офіціант – приготування та продаж напоїв та закусок, робота з касовим апаратом, обслуговування залу, консультування гостей закладу, оформлення та сервірування фуршетів та бенкетів, прийом замовлень та реєстрація їх в базі даних закладу, проведення готівкових та безготівкових розрахунків.
Додаткові відомості:
Маю досвід роботи з ПК, зокрема MS Office, MS Windows, Internet, HTML. Володію українською (рідна), російською (вільно), англійською (середній рівень), німецькою та португальською (базовий рівень) мовами, маю досвід роботи за кордоном. Здобула кваліфікацію офіціанта 5-го розряду.
Особисті якості:
Креативність, відповідальність, пунктуальність, здатність до самонавчання, самовдосконалення, націленість на результат. Вмію працювати з клієнтами та маю хороші організаторські здібності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: