Резюме від 29 квітня 2024

Вікторія

Конструктор одягу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник швейного виробництва за суміcництвом конструктор-технолог

з 01.2023 по нині (1 рік 4 місяці)
ТОВ АВС-Креатив, Київ (Легка промисловість)

Складання плану роботи для всих відділів з метою забезпечення безперебійної роботи всих відділів виробництва. Складання технологічної послідовності на виготовлення виробу, нарахування заробітної плати працівникам. Оперативно і ефективно приймала рішення на всих стадіях виробництва. Контроль якості на всих стадіях виробництва. Підбір кадрів та ознайомлення їх з функціональними обовꞌязками. Планування роботи розкрійних цехів,сублімаційно-друкарських, вишивальних, робота підрядників, швейних цехів, Безпосередній контакт з підрядниками та контроль виконання плану на всих стадіях виробництва, від передачі матеріалів на виробництво до здачі готової продукції. Перевірка надходження матеріалів та фурнітури на виробництва, перевірка крою, вишивки, друку та готової продукції.
Розробка конструкції моделей одягу по фото, зразкам та ескізам, моделювання, градація (використовуючи САПР Julivi). Формування розкладок лекал, розрахунок витрат матеріалів та фурнітури на зразок/партію, виготовлення технологічної документації, супровід виготовлення нового зразка. Внесення змін в лекала після відшиву зразка.

Менеджер з оптимізаії швейного виробництва

з 07.2022 по 12.2022 (5 місяців)
ПП FD Company, Київ (Легка промисловість)

Забезпечення максимально економічних витрат та ресурсів для забезпечення безперебійної роботи підприємства, контроль та перевірка якості роботи працівників відділу компанії, складання плану роботи для себе та відділів на день/тиждень. Розподіл роботи між працівниками. Пошук та залучення нових постачальників, проведення переговорів з постачальниками та погодження умов постачання, формування замовлень постачальникам та відстеження його виконання, контроль виконання зобов´язань перед постачальниками, забезпечення документального оформлення угод, відстеження реалізації та надання звітності для постачальників та керівництва, облік складського залишку товарів та забезпечення в наявності необхідної кількості товарів на складі компанії,проведення інвентаризації, виконання окремих службових доручень керівника.

Фріланс конструктором одягу

з 03.2022 по 07.2022 (4 місяці)
Фріланс, Київ (Легка промисловість)

Віддалено розробка конструкції моделей одягу по зразкам та ескізам, моделювання, градація (використовуючи САПР Julivi). Формування розкладок лекал, розрахунок витрат матеріалів та фурнітури на зразок/партію, виготовлення технологічної документації, супровід виготовлення нового зразка

Конструктор одягу

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
ТОВ АВС-Креатив, Київ (Легка промисловість)

Розробка конструкції моделей одягу по зразкам та ескізам, моделювання, градація (використовуючи САПР Julivi). Формування розкладок лекал, розрахунок витрат матеріалів та фурнітури на зразок/партію, виготовлення технологічної документації, супровід виготовлення нового зразка. Внесення змін в лекала після відшиву зразка. Безпосередній контакт з технологом, друкарем, відділами менеджменту, закупок, розкрою, пошиття та віддаленими виробництвами. Контроль розкрійного відділу.

Конструктор одягу

з 06.2016 по 10.2021 (5 років 4 місяці)
ПП "Український корпоративний одяг", Київ (Легка промисловість)

Розробка конструкції моделей одягу по зразкам та ескізам, моделювання, градація (використовуючи САПР Julivi). Формування розкладок лекал, розрахунок витрат матеріалів та фурнітури на зразок/партію, виготовлення технологічної документації, супровід виготовлення нового зразка. Внесення змін в лекала після відшиву зразка. Безпосередній контакт з технологом, відділами менеджменту, закупок, розкрою, пошиття та віддаленими виробництвами

Освіта

КНУТД

ТСМ, Киев
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)

Инженер-технолог-модельер-конструктор-експерт легкої промисловості

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг "Управління часом" "Майстерня коучингу"

24-25.01.2018

Знання і навички

CorelDRAW MS Office Julivi Xara Designer Малювання Работа на универсальных и спецмашинах Побудова лекал в САПР

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Шукаю роботу в САПР Julivi
Індпошив, ательє, побудова лекал вручну не розглядаю.
Можу віддалено зробити модель, розкладки, градацію, розрахунки витрат і т.д. на вашому обладнанні.
Особисті якості: пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, швидко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: