Резюме від 16 вересня 2015 PRO

Ірина

Вчитель, керівник гуртка, аніматор, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Корсунь-Шевченківський
Готовий працювати:
Дистанційно, Корсунь-Шевченківський, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник гуртка

з 09.2014 по 05.2015 (8 місяців)
Районний центр дитячої та юнацької творчості, Корсунь-Шевченківський (Декоративно-прикладне мистецтво)

Навчання і виховання дітей у позаурочний час, спрямоване на розвиток особистості, забезпечення потреб особистості у творчій самореалізації та організація змістовного дозвілля. Створення оптимальних, сприятливих умов для особистісного самоствердження та творчої самореалізації своїх вихованців. Участь з вихованцями у різноманітних акціях "Голуб миру", "Пташина їдальня", "Діти за Мир за єдину Україну". Прийняття участі у створенні іграшок на Головну ялинку країни.Організація та проведення святкових заходів,виставок,походів.Проведення майстер-класів.

Освіта

Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім.Т.Г.Шевченка

Відділенння підготовки вчителів технологічної освітти,спеціальність 5.01010301 "Технологічна освіта"., Корсунь-Шевченківський
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (3 роки 8 місяців)

Технологічна освіта дає широке коло роботи. Завдяки цій спеціальності людина кваліфікована в різних предметах. Вчителів з технологічною освітою навчають працювати з дітьми різної вікової категорії,ефективно організовувати їхнє дозвілля.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Хоменко Ірина Юріївна
21рік, закінчила Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж,маю дипломом з відзнакою.Рік працювала в Корсунь-Шевченківському РЦДЮТ.Була керівником гуртка декоративно-прикладного мистецтва.Люблю діток із задоволенням працювала з ними,намагалася всіляко розвивати їхню дрібну моторику.
На даний момент навчаюся на заочній формі навчання в НПУ ім.Драгоманова на факультеті "Технологічна освіта" спеціальність "декоративно-прикладне мистецтво".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: