Резюме від 15 березня 2017

Юлія

Діловод, маркетолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Кременець
Готовий працювати:
Кременець, Рівне, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу з питань усиновлення, опіки, піклування та розвитку сімейних форм виховання служби у справах дітей

з 04.2016 по нині (8 років 1 місяць)
Кременецька районна державна адміністрація, Кременець (виконавчий орган Кременецького району)

Служба у справах дітей являє собою відділ, який займається контролем та соціальним супроводом неповнолітніх дітей, які проживають на території Кременецького району. Відповідно, відділ з питань усиновлення, опіки та піклування, зумовлює собою супровід неповнолітніх дітей від набуття ними статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування до влаштування їх під опіку чи у прийомну сім*ю: постановка дітей на облік, ведення особових справ та супровідної номенклатури, збір документів, постійний контроль за умовами їх проживання та відносин між дітьми та опікунами, навідування у сім*ї і надання методичних рекомендацій. Це постійна робота з людьми та, безпосередньо, з дітьми.

Адміністратор торгового залу

з 07.2015 по 04.2016 (9 місяців)
WOG АЗС 18-26 м. Почаїв, Почаїв (Автобізнес та автосервіс)

Повна відповідальність за належний вигляд торгового залу, прийом супутніх товарів та ведення супровідних документів. Робота в 1C Front, перевірка касового апарату, спілкування з клієнтами та пропонування товарів. Виконування завдань, поставлених керівництвом та інше.

Освіта

Рівненський державний гуманітарний університет

Факультет документальних комунікацій та менеджменту. Спеціальність: документознавсто та інформаційна діяльність. Кваліфікаційний рівень: магістр, Рівне
Вища, з 2014 по 2015 (10 місяців)

В 2014 році після отримання ОКР бакалавра по цій же спеціальності, поступила на державну форму навчання в РДГУ для отримання диплому магістра документальних комунікацій та менеджменту. Під час навчання часто брала участь у написанні статтей до науково-методичних конференцій в 2014-2015 р., та, безпосередньо, виступів, на тему «Інформаційно-аналітичного забезпечення органів місцевого самоврядування», «Політичного середовища в Уанеті», «Впливу Всесвітньої мережі на PR-політику та перебіг подій Євромайдану» та інші.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Access Комунікабельність

Рекомендації

  • Слободянюк Лариса Іванівна

    Слободянюк Лариса Іванівна

    Начальник, WOG АЗС 18-26 м. Почаїв

    Контактні дані приховані
  • Антонюк Микола Степанович

    Антонюк Микола Степанович

    Завкафедри математи та інформатики, Рівненський державний гуманітарний університет

    Контактні дані приховані
  • Злочевська Алла Миколаївна

    Злочевська Алла Миколаївна

    Заступник начальника служби у справах дітей, Кременецька районна державна адміністрація

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

24 р. , неодружена. В наявності водійські права категорії «В» (досвід водіння за кермом – 2 роки);
Хоча і посада, яку я зараз займаю, мене задовільняє, проте є
прагнення засвоєння більшого спектру втілення навичок, які я здобула під час отримання вищої освіти та професійного стажу. Досвід роботи досить малий, але є велике бажання працювати, реалізуватися в кар*єрному плані, вдосконалюватися та набувати нових професійних вмінь.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: