Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 квітня 2024

Robert

Керівник служби безпеки, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Люботин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Email Outlook Express MS Access Express

Додаткова інформація

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Эл. почта:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Работа:

2019 - 2022р.р. Керівник ТОВ "КАПРО"

2017- 2019р.р.
Керівник Служби Безпеки ТОВ «Атлант- Будкомплект». Харків. Виявлення фактів шахрайства. Організація, забезпечення та якісне проведення заходів, направлених на виявлення, попередження, усунення реальних і потенційних. внутрішніх та зовнішніх загроз фінансовій стабільності управління. недопущення завдання матеріальних, фінансових та інших збитків. Організація проведення збору та вивчення інформації щодо економічної надійності і платоспроможності суб`єктів ПД. Приймання участі в проведенні заходів щодо контролю за врегулюванням дебіторської та кредиторської заборгованості і проведенням розрахункових операцій.

2014-2017р.р.
Керівник Служби Безпеки РВУ «Харківавтогаз» Дочірнього Підприємства «УКРАВТОГАЗ» Національної акціонерної компанії «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ». Харків (реалізація в нафтогазовій сфері).
Організація, забезпечення та якісне проведення заходів, направлених на виявлення, попередження, усунення реальних і потенційних. внутрішніх та зовнішніх загроз фінансовій стабільності управління. недопущення завдання матеріальних, фінансових та інших збитків. Організація проведення збору та вивчення інформації щодо економічної надійності і платоспроможності суб`єктів ПД. Приймання участі в проведенні заходів щодо контролю за врегулюванням дебіторської та кредиторської заборгованості і проведенням розрахункових операцій.

2012-2014 р.р.
Провідний юрист
ТОВ «Центр універсального Аси стансу» м. Київ, по Харкову і Харківській області. Київ (юридические услуги).
Виявлення фактів шахрайства у сфері страхового відшкодування, судовий супровід справ від імені страховика, супровід експертиз, супровід в судах регрессных позовів страховика до правопорушників.

2008-2012 р.р.
Головний спеціаліст з врегулювання страхових випадків, юрист.
ПАО «СК «Універсальна». Харків
Збір документів по страхових випадків для здійсненні виплати страхового відшкодування як по Касько так і по ОЦВ, виявлення фактів шахрайства з метою здобуття страхового відшкодування, виїзд на страхові випадки по Харківської області з метою фіксації, призначення і супроводи дефектації і експертиз, супровід справ в судах в особі страховика, збір і супровід справ по регрессных позову страховика до правопорушників.

2006-2007 р.р.
Заступник Голови Наглядової ради - Керівник Служби Безпеки «Асоціації підприємств молочній промисловості України»: (ТОВ "Торговий дім "Мілкер", ВАТ Красноградський маслосирзавод, ТОВ "Богодуховський молзавод", ЗАТ "Краснокутський маслозавод", ЗАО "Плавлені сири"). Харків (молочный бизнес).
Організація, забезпечення та якісне проведення заходів, направлених на виявлення, попередження, усунення реальних і потенційних внутрішніх та зовнішніх загроз фінансовій стабільності управління. недопущення завдання матеріальних, фінансових та інших збитків. Організація проведення збору та вивчення інформації щодо економічної надійності і платоспроможності суб`єктів ПД. Організація власної охорони "під ключ" на виробничих, складських і офісних объектах підприємства. Контроль за складськими переміщеннями ТМЦ. Контроль за логістикою з метою не допущення "порожнякових перегонов ТМЦ". Виявлення крадіжок. Перевірка нових співробітників при прийому на роботу по лінії служби безпеки. Приймання участі в проведенні заходів щодо контролю за врегулюванням дебіторської та кредиторської заборгованості і проведенням розрахункових операцій.

1996-2006 р.р.
Служба в ДПА та Управлінні Податкової міліції ДПА в Харківській області. Заступник керівника відділу податкової міліції міста. м. Красноград Х/о., майор податкової міліції.
Виявлення правопорушень в податковій сфері.

Освіта: вища
1984-1988р.р. - Новосибірський річне училищі (технікум) за спеціальністю технік-електромеханік судів річного и морського флоту.
1989-1994р.р. - Харківський Військовий Університет інженер - електромеханік ;
1992-1997р.р. - Харківська Державна академія фізичної культури тренер - організатор фізичної культури та спорту.
2006-2009р.р. - Харківський Національний Педагогічний Університет імені Г.Сковороди – юрист.

Додаткове навчання:
2003р. Державна податкова адміністрація Академія ДПС України.
2009р. Українский центр післяаварійного захисту "ЄКСПЕРТ-СЕРВІС"
"Оцінка дорожніх транспортних засобів"
"АВАРІЙНИЙ КОМІСАР"
Додаткові навички:
Досвідчений користувач ПК, MS, Office, Photoshop, навички з Internet, досконале володіння офісною технікою. Водійські права: Категорія "В"; "С". Маю автомобiль, безперервний стаж водіння с 1995р. Судимості і залучень по порушенню законодавства не маю.
Особисті якості: Працездатність. Відповідальність. Активність та ініціативність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: