Резюме від 29 жовтня 2015

Мария

Фотомодель, официант, промоутер, телеведуча, диктор, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КНУКии

ТБА,тележурналіст,диктор та ведучий телепрограм, Киев
Незакінчена вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Ведучий - співробітник ЗМІ , який працює в кадрі на телебаченні (телеведучий) або радіоефірі (радіоведучий), персоніфікуючи інформацію, що йому подають. Веде новини, розважальні і спортивні програми, коментує змагання і матчі. Телеведучий –це обличчя програми.
Для телеведучих істотним параметром є зовнішність, для радіведучих— дикція. Ведучий телепрограм - одна з найвідоміших професій на телебаченні.
Тележурналіст - одна з найбільш яскравих професій на телебаченні. Він завжди в кадрі, він завжди в центрі найцікавіших подій, він завжди володіє інформацією. Його особистість іноді яскравіша за особистість найвідоміших акторів. Мільйони телеглядачів застигають біля телеекранів в очікуванні програми телевізійних новин, щоб втамувати свій інформаційний «голод». Це найвідоміша професія на телебаченні і не секрет, що талановитих журналістів завжди не вистачає на будь-якому каналі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: