• PRO

Ірина

Технолог, інженер з якості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з якості

з 01.2023 по нині (1 рік 6 місяців)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з технічною документацію, ДСТУ;
Контроль дотримання санітарних норм на підприємстві;
Створення та ведення документації;
Замовлення штрих кодів;
Перевірка маркування продукції;
Відбір проб, оформлення документів та передача на дослідження на показники безпеки для фізичних, хімічних, мікробіологічних показників;
Оформлення документів для повірки та калібрування приладів та засобів вимірювальної техніки.

Технолог

з 09.2021 по 11.2021 (2 місяці)
ТОВ "БЕЙКЕРІ ФУД ІНДАСТРІ", Козелець (Харчова промисловість)

- Систематичний аналіз і доробка готової продукції;
- Пошук та тестування альтернативної сировини;
- Розрахунок рецептур;
- Ведення внутрішньої документації.

Інженер-технолог

з 07.2010 по 09.2021 (11 років 2 місяці)
ПрАТ "Славутский хлебозавод", Славута (Харчова промисловість)

- робота с технічною документацією, з ДСТУ.
- контроль дотримання санітарних норм та правил на підприємстві.
- знання міжнародних систем управління якістю та безпекою продукції ISO 9001, ISO 22000 (HACCP).
- складання та ведення облікової документації.
- контроль, организація і координація виробничого процесу.
- контроль за дотриманням технологічних параметрів виробничих процесів.
- контроль якості продукції, що виробляється.
- оформлення якісних посвідчень та передача їх іншим организаціям для реалізації готової продукції.
- розрахунок рецептур, підбір компонентів та допоміжних матеріалів.
- контроль за дотриманням норм використання сировини, основних та допоміжних матеріалів.
- аналіз причин виникнення браку иі прийняття рішення по його запобіганню.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Технологія бродильного та хлібопекарського виробництва. Технологія зберігання та переробки зерна., Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Внутрішній аудитор з харчової безпеки

14-19.02.2022

Знання і навички

  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Email
  • Робота з оргтехнікою
  • Opera
  • Робота зі сканером
  • Робота з факсом
  • Робота з ксероксом
  • Робота з принтером

Додаткова інформація

Особисті якості: порядність, комунікабельність, ініціативність, вміння працювати в команді, енергічність, вміння виконувати декілька справ одночасно, приймати зважені рішення, націленість на результат, швидко навчаюсь, великий рівень відповідальності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: