Резюме від 1 квітня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/312634

Фінансовий аналітик

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний економіст департаменту планування та контролю

з 01.2017 по нині (7 років 3 місяці)
Фінанси, банки, страхування

Регулярна звітність результатів роботи мережі відділень, бізнес-підрозділів (в т.ч. в розрізі клієнтів): портфельні показники, P&L; виконання планових показників; продуктовий cross-sell.

Фінансовий аналітик департаменту фінансів

з 06.2016 по 12.2016 (6 місяців)
Банк Траст, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Створення управлінської звітності практично з «нуля», зокрема баланс та PL, звітність по кредитам, депозитам, картковому бізнесу в різних розрізах, звітність по результатам роботи мережі відділень, торгових точок (ТЕК) та аналіз ефективності їх діяльності.

Головний фахівець відділу бізнес-планування департаменту фінансів

з 04.2014 по 06.2016 (2 роки 2 місяці)
Банк Михайлівський, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Регулярна щоденна, щотижнева управлінська звітність; щомісячні звіти результатів діяльності мережі відділень, точок продажів, регіонів та бізнес-напрямків (створював звітність з «нуля»); презентаційні матеріали на засідання Правління та інші зустрічі керівництва; розробка нових звітів за запитом та їх супроводження; одноразові задачі.

Керівник з аналізу і підтримки продажів корпоративного бізнесу

з 01.2010 по 02.2014 (4 роки 1 місяць)
Альфа-банк (Фінанси, банки, страхування)

Основні функціональні обов’язки: місячна і тижнева управлінська звітність всередині блоку та взаємодія в даному напрямку з фінансовим та іншими блоками банку; розрахунок мотивації менеджерів за діючими в банку програмами; аналіз діяльності блоку; надання інформації за запитами внутрішніх та завнішніх підрозділів; підготовка презентаційних матеріалів на різного роду заходи і зустрічі (Наглядові ради, Правління, КУАП і т.д); аналіз клієнтської бази на ринку (кредити, депозити, виручка, імпорт, експорт в різних розрізах). Також в різний час займався щоденною звітністю блоку, прогнозуванням результатів блоку, підготовкою короткотривалих чи одноразових звітів.
В різний час був відмічений грамотами і грошовими преміями за гарне і якісне виконання своїх обов'язків, оптимізацію звітів.

Провідний економіст

з 08.2006 по 12.2009 (3 роки 4 місяці)
УкрСиббанк (Фінанси, банки, страхування)

Фінансове бюджетування (складання планового балансу, звіту про прибутки і збитки, адекватність капіталу, розрахунок ключових показників банку) та прогнозування на місячній, квартальній і річній основі. Також займався підготовкою матеріалів для Наглядової ради і інших оперативних нарад, для надання різним внутрішнім і зовнішнім користувачам. Готував деякі інші управлінські звіти, здійснював аналіз даних за запитами підрозділів чи керівництва банку/департаменту.

Освіта

Київський національний економічний університет ім.. В.Гетьмана

Кредитно-економічний факультет (банківська справа), Київ
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

Магістр (диплом з відзнакою). Навчався в групі з посиленим вивченням англійської мови.
Паралельно закінчив військову кафедру при Національному авіаційному університеті.

Знання і навички

MS Excel MS PowerPoint SQL VBA SR-Bank Проведення презентацій PL Банківська справа АБС

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Рекомендації

Заіка Сергій

Заіка Сергій

Керівник по роботі з персоналом корпоративно-інвестиційного блоку, Альфа-банк

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю значний досвід роботи з великими масивами даних (в основному в Excel, зокрема робота зі зведеними таблицями, графіками, і PL SQL), підготовки презентацій (українською, російською та англійською мовами), написання коментарів до презентацій (українською, російською та англійською мовами). Проходив тренінги з планування і бюджетування, створення презентацій.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: