Резюме від 12 березня 2024

Олег

Главный инженер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Сміла

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Латенко Олег Валерійович

Ціль: одержання посади технічний директор, головний інженер, головний енергетик, спеціаліст з інженерно-технічної діяльності за напрямком теплоенергетика.
Дата та місце народження: 29 червня 1977 року, Україна, Черкаська обл. с. Мартинівка.
Вік: 37 років.
Сімейний стан: розлучений, маю повнолітню доньку.
Адреса: м. Сміла
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2004-2006 – Черкаський державний технологічний університет (факультет перепідготовки фахівців), спеціальність – економіка підприємства, економіст. (спеціаліст)
1996-2002 – Київський національний університет харчових технологій, спеціальність – теплоенергетика. (спеціаліст)
1992-1996 – Смілянський технікум харчової промисловості, спеціальність – технік-механік з експлуатації та ремонту обладнання харчових виробництв. (молодший спеціаліст)

Досвід роботи:
2008-2014 – ТОВ «ЕЛІТ», Смілянська філія ТОВ «ЕЛІТ». (ТМ «АЖУР», виробництво морозива)
Головний енергетик, заступник головного енергетика, начальник котельні, еколог (за сумісництвом)
Загальне оперативне керівництво службами підпрємства (газове господарство, персонал промислової котельні, електроцех, служба КВПіА, відділення хімводоочищення, ланка обслуговування та ремонту систем опалення та вентиляції). Проведення планових та позапланових ремонтів, реконструкція та модернізація окремих участків підприємства. Збір вихідних даних на об'єкті, ведення нормативної документації, складання графіків ППР, розробка календарних планів та бюджетів робіт. Оцінка ефективності використання енергоносіїв, розробка економічно-обгрунтованих витрат енергоресурсів та ведення звітності відповідним структурам. Проведення інструктажів та допусків до небезпечних робіт, навчання та прийом іспитів у працівників підприємства. Проведення тендерів та укладання договорів щодо забезпечення підприємства електроенергією, природним газом та водою, договорів з підрядними організаціями.

1996-2008 – ВАТ «Смілянський цукрокомбінат».
Начальник ТЕЦ, заступник начальника ТЕЦ, інженер-теплотехнік ТЕЦ, теплотехнік цукрового заводу
Керівництво оперативним персоналом та окремими ланками ТЕЦ цукрокомбінату, забезпечення експлуатаційних режимів роботи котлів, паросилового обладнання та теплової схеми підприємства. Проведення планових та позапланових ремонтів, реконструкція теплових схем та застосування передових та сучасних технологій в теплоенергетиці. Ведення звітності, технічної, економічної та юридичної документації

Знання мов: Українська, російська – вільно.

Навички: V група по електробезпеці до та понад 1000В, інші дозвільні документи енергетика, користувач ПК (Word, Excel, Outlook, Internet). Права водія - категорія „В”. Знаходжу порозуміння з представниками (керівниками, інспекторами) контролюючих органів та органів – надавачів договірних послуг.

Особисті якості: Відповідальність, комунікабельність, пунктуальність, вміння керувати колективом, працювати незалежно та в команді, організованість, прагнення до вдосконалення та професіоналізму, праця на результат.

Інтереси та захоплення: Активний відпочинок, люблю читати.

Схожі кандидати

Головний інженер
30000 грн, Сміла, Черкаси

Головний механік, інженер
Сміла

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: