Резюме від 16 листопада 2015

Віктор

Конструктор меблів (дизайн)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

AutoCAD Internet Explorer MS Excel Mozilla Firefox Користувач Internet MS Office Opera MS PowerPoint PRO100 MS Word

Додаткова інформація

Климчук Віктор Ростиславович
Мета: отримання посади конструктора меблів, дизайнера-технолога корпусних меблів в стабільній компанії , яка активно розвивається.

Дата народження: 24 серпня 1975року. 40 років.

Сімейний стан: одружений, маю двох дітей – 15 і 9 років.

Адреса: Рівненська обл., Рівненський р-н., смт Оржів, вул. Грушевського, 24.

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), 27-41-91(дом.), E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2006 – 2008рр. Рівненський державний аграрний коледж, факультет будівництво та експлуатація будівель і споруд, спеціальність – технолог.

Додаткова освіта:
1998-1999рр. (9 місяців) – художні курси при Рівненському державному педагогічному інституті, натюрморт, портрет та ландшафт.

Водій зі стажем категорії В та С1

Професійні навики:
досвід роботи в розробці конструкторської документації для виробництва, деталювання, опрацювання і втілення дизайн ідей в конструкцію, опрацювання тех. завдань по проектованим, заміри. Розуміння виробничого процесу корпусних меблів, столярних виробів, принципів виготовлення, складання і монтажу. Знання AutoCad, PRO100 та інші конструкторські програми.

Досвід роботи:
Дизайнер корпусних меблів. Фірма «Брат»

Навики роботи з комп’ютером:
користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point), навики роботи з Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і електроною почтою та інші.

Особисті якості: вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, відповідальність, цілеспрямованість, безконфліктність, чесність, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: