Вікторія

Викладач, літературний редактор, коректор, журналіст, секретар, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач

з 09.2010 по 12.2015 (5 років 3 місяці)
Національний університет "Острозька академія", Рівненська Мала академія наук учнівської молоді, Острог, Рівне (Освіта, наука)

Викладала такі дисципліни: «Теорія масових комунікацій», «Проблематика засобів масової інформації», «Основи журналістикознавчих дисциплін», «Журналістське дослідження», «Суспільна преса і періодика», «Українська мова у засобах масової інформації».

- Переможець Всеукраїнського літературного конкурсу «Витоки» у номінації «дитяча література» ( Острог, 2010 р.).
- Нагороджена грамотою Управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації за підготовку переможців фінального етапу Всеукраїнського турніру юних журналістів (Рівне, 2010).
- Переможець Всеукраїнського конкурсу «Тема боротьби за незалежність України у творчості Уласа Самчука» за кращу публікацію у місцевій пресі (Острог, 2011).
- Відзначена подякою Управління освіти Рівненського міськвиконкому за розвиток творчих здібностей і обдарувань школярів (Рівне, 2011).
- Переможець журналістського конкурсу "Освітній оглядач-2012".

Освіта

Національний університет "Острозька академія"

Гуманітарний, українська філологія, Острог
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 8 місяців)

У 2009 році завершила навчання у Національному університеті «Острозька академія» за спеціальністю «українська мова та література». Отримала диплом магістра філології.

2009-2012 р.р. – навчання у аспірантурі Національного університету «Острозька академія» за спеціальністю «українська література».

Завершую дисертаційне дослідження "Формування барокового стилю у доробку літераторів острозького культурно-освітнього осередку кінця 16 - початку 17 ст."

Додаткова освіта та сертифікати

Регіональна комп’ютерна школа міста Рівного

2002-2004

«Школа універсального журналіста» на базі Видавничого дому «ОГО» міста Рівного.

2007, 1 місяць

Intel «Шлях до успіху» («Комп’ютерні технології для місцевої спільноти». Тренінги для викладачів).

2009, 1 місяць

Школа міжнародної журналістики «Європейський Союз – Україна: Україна визначає своє майбутнє» в Українському католицькому універс

2013, 1тиждень

Додаткова інформація

Знання мов: українська (рідна),російська (вільне володіння), англійська (середній рівень), німецька та польська (середній рівень).

Є автором ряду наукових публікацій у галузі української мови та літератури, педагогіки та журналістики.

Маю досвід редагування та коректури україномовних художньо-публіцистичних та наукових праць, працювала із текстами релігійної, філософської тематики. Зокрема, редагувала критичне дослідження авторства Михайла Якубовича «Ібн Рушд. Вирішальне слово про зв’язок релігійного закону та людської мудрості» (2011 р.), навчально-методичного посібника згадуваного автора «Іслам: практичні аспекти» (2012 р.), наукового видання у перекладі М. Якубовича та О.Свиріпи «Абдессалям Яссін. Випробування мусульманського розуму: між владою одкровення та пануванням сліпої волі» (2013 р.). Виконувала літературне редагування художніх текстів Сергія Синюка, Юлії Бондючної, Євгена Нищука.

Є автором низки рецензій та відгуків про художні тексти волинського письменника, першого проректора Національного університету «Острозька академія» Петра Кралюка, тернопільської письменниці Марії Лавренюк.

Маю досвід укладання художніх збірок дитячої та юнацької творчості.

З 2009 р. – модератор щорічного проекту «Мовний моніторинг» на Рівненщині.

З 2011 р. співпрацюю із фундацією «Нове Медіа» (м.Варшава, Польща). У межах співпраці із фундацією у липні 2012 р. організовано українсько-польсько-білоруський навчальний семінар із онлайнової журналістики «Журналісти-активісти», що проходив у Варшаві.

У червні 2014 року – координатор україно-польського медійного проекту «Project V» у рамках програми «Молодь у дії» (Супрасль-Білосток-Варшава, Польща).

У грудні 2014 року – координатор української групи учасників культурно-освітньої програми «Європейські цінності», що відбувалася у замку Требніц (Бранденбург, Німеччина).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: