Резюме від 13 вересня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3167554

Обліковець, інспектор з кадрів, адміністратор, офіс-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Дистанційно, Обухів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець (з продажів) 1-ї категорії відділу з продажів

з 03.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
Послуги для населення та бізнесу

Щоденний оперативний контроль та облік споживання природного газу(ПГ) бюджетним, комунально-побутовим та промисловим споживачам. Складання актів приймання-передачі ПГ (1С). Видача рахунків на оплату ПГ (1С). Оформлення договорів на розподіл ПГ. Формування місячних та добових лімітів споживааня ПГ. Співпраця з промисловими споживачами ПГ.

Інспектор з кадрів

з 07.2016 по 02.2020 (3 роки 7 місяців)
Обухівське райДу, Українка (Автодорожнє управління)

Ведення обліку особового складу підприємства, його підрозділів.
Оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів керівника підприємства.Формування та ведення особових справ працівників, внесення змін, пов’язаних з трудовою діяльністю. Підготовка наказів, ведення книги наказів.
Підготовка матеріалів для атестаційної комісії, проекти документів, що стосуються винагород і заохочень працівників.
Заповнення, ведення, облік і зберігання трудових книжок, визначення трудового стажу, видача довідок про трудову діяльність працівників.Ведення записів в трудових книжках про заохочення і винагороди працівників. Ведення облік надання відпусток працівникам, здійснення контролю за складанням і додержанням графіків чергових відпусток. Оформлення документів, необхідних для призначення пенсій працівникам підприємства. Веденя архіву особових справ.Співпраця з Центром зайнятості, військовим комісаріатом. Складання звітності до Державної Фіксальної служби, звітність про роботу з кадрами.

Начальник відділу; головний спеціаліст, спеціаліст 1-ї категорії, інспектор з обліку та бронювання

з 02.2006 по 04.2015 (9 років 2 місяці)
Обухівський районний військовий комісаріат, Обухів (Військовий та соціальний облік (державна та військова служба))

Ведення документації відділу кадрів (прийом/звільнення, відпуски, зберігання/ведення трудових книжок, підготовка наказів/ведення книги наказів та ін.), ведення документації архівів (пошукова робота, передача справ), робота з підприємствами, організаціями (прийм звітності по працюючих військовозобов"язаних, бронювання в/з). Прийом громадян. Видача військових квитків, посвідчень УБД, посвідчень ВВС (+втрата годувальника), бланків суворої звітності, довідок необхідних для призначення пенсій та ін. Здача звітності з комунальних послуг (акти виконаних робіт, акти звірок). Звітування перед керівництвом.

Освіта

КНУ ім. Т.Шевченка

Інститут філології, філолог української мови та літератури, Київ
Вища, з 2003 по 2009 (5 років 9 місяців)

Магістер філології

Додаткова інформація

Лейтенант запасу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: