Резюме від 29 жовтня 2019

Олександр

Юрист, менеджер, супервайзер, керівник, помічник керівника, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Слідчий слідчого відділу

з 04.2017 по 10.2019 (2 роки 6 місяців)
Чернівекий ВП ГУНП в Чернівецькій області, Чернівці (Охорона, безпека, оборона)

Розслідування кримінальних проваджень

Водій вантажного автомобіля

з 01.2016 по 04.2017 (1 рік 3 місяці)
ПП "Атланта", Кельменці (Транспорт, логістика)

працював за кордоном, здійснював торгівлю на ринках

Прокурор прокуратури Кельменецького району

з 04.2014 по 12.2015 (1 рік 8 місяців)
Прокуроратура Кельменецького району, смт. Кельменці (Юриспруденція)

процуальне керівництво; підтримання державного обвинувачення; позовна діяльність.

Освіта

ЧНУ імені Юрія Федоковича

Юридичний факультет, Черновцы
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Досконало знаю будову автомобіля. Можу виконувати декілька задач одночасно.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

ОКРІМ ВИЩЕПЕРЕЧИСЛЕНОГО ДОСКОНАЛО ЗНАЮ БУДОВУ АВТОМОБІЛЯ, ПРАЦЮВАВ 2 РОКИ ВОДІЄМ ФУРИ!
ЇЗДИВ НА ЄВРОПУ ТА РОСІЮ!
ТАКОЖ ПРОДАВАВ РІЗНІ ТОВАРИ НА РИНКАХ (ОПТ)!


Олександр Алікович Горбишен
18.04.1991 с. Ленківці, Кельменецького району, Чернівецької області
АДРЕСА
м. Чернівці, Івасюка, 17/14
ТЕЛЕФОН
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-MAIL sashahorbyshen@
gmail.com

Про себе:
Комунікабельний, ініціативний, цілеспрямований, відповідальний, здатний працювати як особисто, так і в колективі. Вільно володію комп’ютером. Володію українською, російською мовами. Водійський стаж з 2009 року (категорія В)

Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, юридичний факультет, магістр, спеціальність правознавство - 2013.
Досвід
Стажист на посаді прокурора прокуратури Кельменецького району з квітня 2014 року, а з листопада 2014 року у зв’язку із достроковою атестацією призначений на посаду прокурора прокуратури Кельменецького району Чернівецької області.
За період роботи на займаних посадах, відповідно до покладених на мене обов’язків, на належному якісному рівні забезпечував здійснення нагляду за додержанням і застосуванням законів у сфері навколишнього природного середовища та у сфері транспорту.
Крім цього, приймав активну участь у представництві інтересів громадянина або держави в суді. Забезпечував підтримання державного обвинувачення в суді у кримінальних провадженнях. При здійсненні підтримання державного обвинувачення ним не допущено жодного випадку винесення виправдувального вироку чи закриття кримінального провадження за реабілітуючими підставами.
Також, відповідно до покладених обов’язків, здійснюється нагляд та аналітичну роботу з питань розгляду звернень громадян і юридичних осіб, особистого прийому громадян. Вказана робота здійснюється на високому професійному рівні, чим забезпечено принципове реагування на порушення вимог законодавства при виконанні вищевказаних рішень.
За результатами проведеної роботи упродовж 2014 року – поточного періоду 2015 року забезпечив участь у розгляді судом 69 кримінальних проваджень з ухваленням остаточного рішення та у 18 судових засіданнях щодо розгляду судом питань, пов’язаних з
виконанням вироків. За результатами здійснення нагляду за досудовим розслідуванням кримінальних проваджень скасував 27незаконних постанов про закриття кримінальних проваджень та надав 46 вказівок в порядку КПК України.
Упродовж 2014 - 2015 років на зайнятій посаді вжито ряд заходів щодо виконання покладених на мене службових обов’язків. Зокрема, за результатами проведення перевірок у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів у сфері навколишнього природного середовища внесено 27 подань, притягнуто до дисциплінарної відповідальності 45 посадових осіб, в тому числі 12 органів контролю. Підготував 12 проектів позовних заяв у вказаній сфері на загальну суму 650000 грн.
Крім цього, за результатами перевірок у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів у сфері транспорту вніс 2 подання, за наслідками якого до дисциплінарної відповідальності притягнуто 2 посадових осіб органу контролю.
Також, упродовж вересня – жовтня поточного року, успішно склав тестування на знання законодавства та General Skill Test (тест на загальні здібності), за результатами яких набрав 87 балів.
У серпні 2015 року нагороджений подякою за сумлінне виконання посадових обов’язків.
З квітня 2017 року по жовтень 2019 року працював на посаді слідчого СВ ЧВП ГУНП в Чернівецькій області. Рослідував кримінальні провадженні у сфері майнових та службових злочинів. Скеровував до суду кримінальні провадження, де була завдана матеріальна шкода,в сумі 500000 грн., та в яких було 4-6 підозрюваних, а також кримінальні провадження пов'язанні із неправомірною вигодою.

Професійні знання
Кримінальне та адміністративне право.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: