Резюме від 2 травня 2024 PRO

Людмила

Начальник відділу продажів, керуючий відділенням, заступник керуючого, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст-бухгалтер першого класу дільниці обробки та контролю первинної документації.

з 06.2020 по 05.2022 (1 рік 11 місяців)
Чернігівська дирекція АТ "Укрпошта", Чернігів (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Організація та контроль роботи відділень. Прийом, обробка та контроль первинної документації. Економічний аналіз фінансової діяльності відділень. Складання звітів бухгалтерського обліку.

Начальник відділу з продажів та обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу

з 11.2017 по 06.2020 (2 роки 7 місяців)
ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Організація та контроль роботи відділу продажів роздрібного бізнесу. Розподіл індивідуальних планів та постановка завдань, проведення моніторингу виконання планових показників. Проведення презентацій на підприємствах, прямий продаж продуктів при виїзді на підприємства. Створення звітів, збір та надання аналітичних даних безпосередньому керівництву. Робота з персоналом відділу, підбір, навчання та мотивація співробітників, надання баз для обробки, моніторинг проведеної роботи по базах на предмет продажів банківських продуктів.

Керуючий територіально відокремленим безбалансовим відділенням

з 06.2016 по 10.2017 (1 рік 4 місяці)
АТ "Ощадбанк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Організація та контроль діяльності Відділення, забезпечення повного, своєчасного та ефективного виконання поставлених задач відповідно до вимог та політики Банка. Забезпечення прибутковості відділення, контроль роботи відділення згідно положень та інструкцій НБУ. Продаж VIP пакетів, депозитних продуктів та інших продуктів для фізичних осіб. Пошук та залучення на обслуговування клієнтів ММСБ, обслуговування юридичних осіб. Залучення клієнтів на обслуговування по продукту «торговий еквайрінг» а також на обслуговування по зарплатних проектах. Робота з персоналом підбір та допомога в навчанні. Підтримка командного духу та заряд колективу, націленість на результат. Ведення та контроль табелів робочого часу, лікарняних листів, створення графіків відпусток, а також положень та посадових інструкцій.

Провідний економіст

з 01.2016 по 05.2016 (4 місяці)
АТ "Ощадбанк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Пошук нової бази клієнтів, активні і прямі продажі продуктів, телефонні продажі продуктів, робота з запереченнями. Відкриття, формування пакету документів, супроводження та розрахунково-касове обслуговування депозитних, поточних, карткових рахунків фізичних осіб.

Продаж Іпотечних кредитів, автокредитів, кредитів по програмі енергозбереження. Підготовка та підписання пакета документів для надання кредитів. Проведення презентацій на підприємствах.

Менеджер з продажу будівельних матеріалів

з 11.2014 по 10.2015 (11 місяців)
ТОВ "Профнастил", Чернігів (Роздрібна торгівля)

Розширення клієнтської бази, здійснення холодних дзвінків потенційним клієнтам, консультування клієнтів по телефону та в офісі, робота с первинною документацією, робота в 1С ( виписка рахунків, видаткових накладних).

Завідуюча відділенням

з 06.2007 по 11.2014 (7 років 5 місяців)
ПАТ "Банк "Демарк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи відділення та контроль виконання поставлених завдань. Ведення первинного бухгалтерського обліку за операціями відділення, контроль касових операцій та документів відділення, формування табелю обліку відпрацьованого робочого часу, виявлення операцій, що підлягають фінансовому моніторингу.

Обслуговування юридичних осіб: перевірка та проведення платежів клієнтів по системі «Клієнт-банк», прийом, перевірка правильності заповнення та виконання платіжних документів на паперових носіях, оформлення та видача грошових чекових книжок, контроль за перерахуванням клієнтом обов'язкових платежів згідно чинного законодавства при отриманні заробітної плати, надання клієнтам виписок по руху коштів на рахунку, нарахування і списання комісії за РКО, визначення фінансового стану та оцінки ризику клієнтів.

Обслуговування фізичних осіб: відкриття та ведення депозитних і поточних рахунків в національній та іноземній валюті, проведення ідентифікації клієнтів, ведення юридичних справ фізичних осіб, укладання та підписання договорів, нарахування відсотків по депозитам та поточним рахункам, формування комп'ютерної бази по вкладних рахунках для Фонду гарантування вкладів.

Старший контролер - касир

з 09.2005 по 07.2007 (1 рік 10 місяців)
ПАТ "Банк "Демарк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Оформлення і переоформлення депозитів фізичних осіб, прийом та видача коштів за платіжними картками НСМЕП, прийом комунальних платежів, прийом платежів за кредитами, валюто - обмінні операції, виплата та відправка переказів по системам: Western Union, Money Gramm, Migom, Contact, Unistream, Анелік, Аверс, Лідер, Золота корона. Видача готівки на початку операційного дня контролерам - касирам під підпис в книзі обліку прийнятих і виданих грошей (цінностей), прийом підкріплення та здача надлишків готівки, зведення та брошурування касових документів дня відділення.

Контролер-касир

з 01.2004 по 10.2005 (1 рік 9 місяців)
ПАТ "Банк "Демарк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Прийом комунальних платежів, прийом платежів до бюджету, робота з пластиковими картками НСМЕП, прийом та видача грошових коштів, визначення платіжності та придатності до обігу банкнот і монет відповідно до нормативних актів, валюто - обмінні операції, відправка та виплата грошових переказів, ведення книг обліку прийнятої та виданої готівки, зведення та формування документів дня по касових операціях.

Бухгалтер

з 09.2003 по 01.2004 (4 місяці)
ТОВ "УкрРосБєл - сервіс", Чернігів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Освіта

Черниговский государственный институт экономики и управления

Финансы, специалист по финансам, Чернигов
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК MS PowerPoint OpenOffice АБС БАРС

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: