Резюме від 7 січня 2016

Максим

Специалист по настройке и обслуживанию техники, IT-эксперт, 12 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший технический специалист

з 04.2014 по 05.2015 (1 рік 1 місяць)
Эльдорадо, Одесса (Розничная торговля)

Выполнение плана продаж с настройки гаджетов и обслуживания покупателей.

Освіта

Одесская национальная академия связи им. О.С.Попова

Институт радио, телевидения и информационной безопасности, Одесса
Вища, з 2012 по 2015 (2 роки 9 місяців)

Головними замовниками та партнерами в підготовці фахівців є Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (Концерн РРТ), Адміністрація державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Міністерства інфраструктури України, Державний комітет України з питань телебачення та радіомовлення. Зацікавлені у випускниках також Національна комісія з питань регулювання зв’язку в Україні, Національна Рада України з питань телебачення і радіомовлення, Національні теле- та радіокомпанії, оператори мобільного зв’язку. Замовниками фахівців з інформаційної безпеки є такі державні підприємства та установи як Національний банк України, “Українські спеціальні системи”, Міністерство закордонних справ України, Служба безпеки України.
Випускників Інституту цінують за якісну професійну та ґрунтовну технічну підготовку; вільне володіння комп’ютерною технікою та обізнаність із сучасним програмним забезпеченням за професійним спрямуванням; досконале знання радіоелектроніки, систем радіозв’язку, мовлення й телебачення, систем та засобів технічного захисту інформації, навички проектування вузлів апаратури, систем та комплексів радіозв’язку, радіомовлення та телебачення з використанням сучасних досягнень науки й техніки.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Аналитическое мышление, умение быстро ориентироваться в сложившейся ситуации и самостоятельно принимать решения, быстрая обучаемость, ответственность, коммуникабельность, целеустремленность, настойчивость и стремление к профессиональному росту.

Схожі кандидати

Керівник IT-підрозділу, IT-спеціаліст
Київ, Львів , ще 2 міста

IT-спеціаліст, керівник ІТ-відділу
Київ, Дистанційно

IT-специалист, PM-менеджер
Дистанційно

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-спеціаліст
20000 грн, Київ, Ірпінь , ще 2 міста

ІТ-спеціаліст
16000 грн, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: