Резюме від 8 вересня 2016 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3222723

Доглядальниця, молодша медсестра по догляду за важкохворими

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Молодша медсестра по догляду за важкохворими

з 11.2015 по 01.2016 (2 місяці)
Дніпропетровський воєнний шпиталь, Дніпропетровськ (лікування та реабілітація військових)

Проходила післядипломну практику у військовому шпиталі м. Дніпропетровська, де здійснювала догляд за важкохворими людьми, надавала допомогу в дотриманні особистої гігієни та харчуванні. В мої обов'язки входила зміна постільної білизни , прибирання в палаті , супровід на лікувальні процедури або допомога у прийнятті процедур в палаті, допомогу в дотриманні рекомендацій лікаря і багато іншого.

Молодша медсестра по догляду за важкохворими

з 12.2010 по нині (13 років 5 місяців)
Догляд літніх та важкохврих людей

Здійснюю догляд за важкохворими або літніми людьми

Соцпрацівник

з 01.2004 по 03.2005 (1 рік 2 місяці)
Дніпропетровське відділення Червоного креста, Дніпропетровськ (догляд і допомога інвалідам та літнім людям)

Я допомагала людям підтримувати повноцінний спосіб життя , робити їм і за них все те, що необхідно для людської життєдіяльності. В основному я обслуговувала престарілих людей. Купувала продукти, медикаменти та інші необхідні речі, платила за комунальні послуги , їздила по комунальним та іншим службам , готувала їжу , мила вікна , прибирала в квартирі , допомагала дотримуватися особистої гігієни і виконувала всі необхідні для життєдіяльності доручення.

Освіта

Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти

Молодша сестра по догляду за важкохворими, Дніпропетровськ
Середня спеціальна, з 2015 по 2016 (6 місяців)

Догляд за важкохворими людьми , допомога в підтримці нормальної життєдіяльності людини: дотримання особистої гігієни, харчування , недопущення пролежнів , допомога у виконанні рекомендацій лікаря і т.п.

Знання і навички

Користувач ПК Догляд за важкохворими людьми , допомога в підтримці нормальної

Знання мов

Російська — середній

Додаткова інформація

Вільно володію комп'ютером, знаю українську та російську мову, терпляча, добра, товариська, неконфліктна, намагаюся вселити надію в хворого, православного віросповідання, люблю класичну літературу і тварин.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: