Резюме від 3 грудня 2018

Владислав

Директор строительной организации

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Давидов Владислав Володимирович
Контакти т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e.mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

громадянин України

23 березня 1973 року

Місце народження м. Київ

Освіта повна вища, Київський філіал Української Державної академії зв’язку ім. О.С. Попова у 1995 р.

Спеціальність за освітою автоматичний електрозв'язок

Кваліфікація інженер електрозв'язку

Загальний стаж роботи з 1995 року

Знання та вмінняВільно працюю з операційною системою Microsoft Windows, З офісним пакетомпрограм Microsoft Office та у мережі Інтернет.
Вільно володію українською та російською мовами, англійська мова – базовий рівень.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТ
09.1990
06.1995
навчання в Київському філіалі Української Державної академії зв’язку ім. О.С. Попова
м. Київ
08.1995
11.1998
майстер, виконроб ВАТ «Свемон-центр».
Виконання будівельно-монтажних робіт по будівництву інженерних мереж, будівництва ВОЛЗ та цивільних споруд.
м. Київ
11.1998
06.2008
інженер електрозв’язку 1 категорії відділу організації будівництва та контролю, провідний інженер електрозв’язку відділу організації будівництва, головний фахівець апарату управління ВАТ «Укртелеком».
Забезпечення виконання завдань з будівництва та розвитку місцевих мереж. Організація роботи по введенню об’єктів в експлуатацію. Формування титульних списків капітального будівництва інвестиційної програми підприємства, Організація та контроль проведення тендерів по визначенню підрядників. Участь у комплексних перевірках філій.
м. Київ
06.2008
01.2009
заступник начальника центру з питань будівництва Київської міської філії ВАТ «Укртелеком».
Організація у підпорядкованих структурних підрозділах роботи по утриманню та ремонту приміщень центру, підтриманню їх санітарного стану, підготовки об’єктів центру до осінньо-зимового періоду, виконання робіт по утриманню та благоустрою прилеглої території. Ефективне використання теплової енергії з метою зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів, організація заходів по зменшенню витрат споживання води. Організація роботи з будівництва об’єктів із задіяння вільної ємності, належного їх оформлення та введення їх в експлуатацію у визначені терміни.
м. Київ
01.2009
07.2014
заступник директора з питань будівництва Київської міської філії ПАТ «Укртелеком».
В.о. директора Київської міської філії
Будівництво телекомунікаційних об’єктів: переключення діючих АТС, ЛАЦ (систем передач), розширення мережі ШСД (інтернет), прокладання мідних кабелів та ВОЛЗ для підключення абонентів та бізнес абонентів, будівництво та реконструкція телефонної каналізації. Будівництво цивільних об’єктів: будівництво мережі центрів обслуговування абонентів, реконструкція теплопунктів, ремонт та реконструкція фасадів будівель, ремонт покрівель та зовнішніх інженерних мереж, реконструкція та перепланування будівель під офісні центри. Утримання будівель та споруд, виконання господарських договорів щодо технічного обслуговування філії (ліфти, водопостачання, опалення, вивіз сміття, прибирання).
Голова тендерного комітету філіалу, проведення торгів по відбору контрагентів на роботи та послуги. Управління майновим комплексом філії.
м. Київ
07.2014
директор департаменту підтримки бізнесу Київської міської філії ПАТ «Укртелеком» Центральний макрорегіон. (Київська міська, Київська обласна, Вінницька, Житомирська, Черкаська та Чернігівська філії).
Напрямки діяльності.
Управління транспортом (7 АТЦ, понад 2500 ТЗ): ефективне використання та оптимізація ТЗ, скорочення витрат пального та експлуатаційних витрат.
Утримання будівель та споруд (понад 2000 будівель 750 тис. м2): виконання ремонтних робіт приміщень, дахів, фасадів, інженерних мереж. Утримання будівель в задовільному стані. Виконання реконструкції теплопунктів та газових котельнь. Впровадження заходів щодо зменшення споживання опалення та споживання води. Супровід договорів (тепло, газ, вода, вивіз сміття, ліфти). Паспортизація будівель.
Адміністративне господарське обслуговування: забезпечення підрозділів філій канцелярським приладдям, ефективне використання та зменшення обсягів споживання паперу, витрат на стільниковий зв’язок, послуг клінінгу (прибирання приміщень та територій).
Соціальна сфера: організація, супровід та функціювання баз відпочинку. Функціювання гуртожитків.
Екологічна безпека, Пожежна безпека, Охорона праці, Голова тендерного комітету по напрямку підтримки бізнесу, проведення торгів по відбору контрагентів на роботи та послуги.
м. Київ
Участь у глобальних проектах товариства
Головний менеджер по організації телекомунікаційних послуг під час проведення Евро 2012 в м. Києві.

Про себе
Цілеспрямований, активний, комунікабельний, пунктуальний, легко та швидко навчаюсь новому, шкідливих звичок не маю. Одружений, виховую доньку.
Наявність авто.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати