Резюме від 17 квітня 2024

Татьяна

Преподаватель рисунка и живописи

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кугай Татьяна Анатольевна
Киев, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
http://www.taniakugai.com/
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Викладач малюнку та живопису з 1993 року. Київський індустріальний технікум (1994–1996). Ліцей іноземних мов "Лінгвіст" (1998-1999). Київський Національний Університет технології та дизайну (з 2006 до теперішнього часу) – доцент кафедри графічного дизайну, факультет "Дизайн".

З 1993 року в Національній спілкі художників України. Закінчила Національну Академію образотворчого мистецтва та архітектури у 1993 році. Маю досвід роботи в книжковій та комп'ютерній графіці, станковому та монументальному живописі. Беру участь у виставках, творчих пленерах, артрезиденціях, конкурсах в Україні та за кордоном з 1989 року. Творчі роботи знаходяться у приватних збірках та музеях України та зарубіжжя.

Зацікавлена ​​у роботі викладача образотворчого мистецтва: малюнка, живопису, композиції, графічних та декоративно-ужиткових технік для дорослих та дітей з 14 років.
Готую абітурієнтів до іспитів зі спеціальності "Образотворче мистецтво" та "Дизайн". Даю приватні уроки з індивідуальних програм, розрахованих на учнів із різним рівнем підготовки. Веду заняття з малюнка, живопису, композиції, графічних та декоративно-прикладних технік. Можу давати воркшопи онлайн.

Проводжу майстер класи та курси за темами: "Академічний малюнок", "Академічний живопис", "Основи композиції", "Акварель", "Пастель", "М'який матеріал", "Туш/перо"
"Техніка малюнка",
"Техніка живопису",
"Графічні техніки",
"Декоративно-ужиткове мистецтво",
"Розпис з меблів",
"Розпис в інтер'єрі".

Подробнее: http://www.taniakugai.com/

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: