- PRO
Андрій
Бар-менеджер, бармен, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 26 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Вінниця, Житомир, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3243254/
Досвід роботи
Бармен
з 04.2023 по 08.2024
(1 рік 4 місяці)
ресторація Дім Трибеля, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 03.2022 по 03.2023
(1 рік)
KEBAB DASH, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Видача замовлень бару в ресторані
Набір майстрів на роботу , стажування
Перерахунок асортименту бару
Закупка бара
Бармен
з 10.2021 по 02.2022
(4 місяці)
CHEF DASH, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування найкращих коктейлів з меню ресторану, підтримка чистоти бару, робота з посудомийною машиною,
Бармен
з 08.2021 по 10.2021
(2 місяці)
Рестораны Савы Либкина "Кампот ", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування напоїв, до обіда кава, коктейльний бар до ночі, згідно з стандартами ресторану, закриття різного виду настоянок, участь в інвентаризації
Бармен-касир
з 03.2020 по 07.2021
(1 рік 4 місяці)
KEBAB DASH, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Видача, приготування напоїв меню ресторану. Розрахунок гостей. Прийом та збирання заявок на самовивіз, доставку страв ресторану. Бронювання резерву. Розвиток у цій сфері.
Реставратор алмазного инструмента , металлических конструкций
з 05.2018 по 02.2020
(1 рік 9 місяців)
Z315 Житомирская гранитная компания, Житомир (Приватні особи)
Виконання, прийом, відправка замовлень даної сфери.
Бармен
з 05.2017 по 05.2018
(1 рік)
Корольов Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування напоїв з меню закладу, робота за баром. Перерахунок асортименту бару. Підготовка закладу до концертів .
Відповідальність за відпочинок гостей закладу які приходять на кальян. Розвиток майстерності за баром .
Администратор - бармен
з 03.2017 по 04.2017
(1 місяць)
Чако Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Закриття касових рахунків, приготування замовлень меню бару, вести барну справу. Професійно експлуатувати кавове обладнання.
Бармен
з 10.2016 по 02.2017
(4 місяці)
Жигуль Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник бару, пригощання гостей паба рибної традиції. Досвід у технології розлиття пива на різному обладнанні.
Бармен
з 09.2016 по 10.2016
(1 місяць)
Вареничная, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування настоянок і гарячих і холодних напоїв. Досвід у приготуванні кави на професійній кави-машині.
Рестовратор алмазного инстумента
з 07.2013 по 10.2015
(2 роки 3 місяці)
Prom-zt, Житомир (Металургійна промисловість, металообробка)
Напайка алмазного інструменту. Досвід роботи. Досвід водіння вантажного пікапа.
Освіта
ДПТНЗ "ЖВПУСД"
Оператор обробки інформації та програмного забезпечення, Житомир
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)
Знання і навички
- Барна справа
- Водіння авто
- Напайка алмазного инструмента
- Прагматичність
- Урегулювання конфліктів
- Міксологія
- АРТ-Майстер
- BarTender
- Критичне мислення
- Креативність
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
- Турецька — початковий
Схожі кандидати
-
Бар-менеджер
Київ -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ -
Офіціант
40000 грн, Київ -
Бариста
50000 грн, Київ -
Оператор чата
Київ, Чернігів , ще 4 міста -
Менеджер з туризму
30000 грн, Київ