• PRO

Андрій

Бар-менеджер, бармен, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
26 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 04.2023 по 08.2024 (1 рік 4 місяці)
ресторація Дім Трибеля, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Бар-менеджер

з 03.2022 по 03.2023 (1 рік)
KEBAB DASH, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Видача замовлень бару в ресторані
Набір майстрів на роботу , стажування
Перерахунок асортименту бару
Закупка бара

Бармен

з 10.2021 по 02.2022 (4 місяці)
CHEF DASH, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування найкращих коктейлів з меню ресторану, підтримка чистоти бару, робота з посудомийною машиною,

Бармен

з 08.2021 по 10.2021 (2 місяці)
Рестораны Савы Либкина "Кампот ", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв, до обіда кава, коктейльний бар до ночі, згідно з стандартами ресторану, закриття різного виду настоянок, участь в інвентаризації

Бармен-касир

з 03.2020 по 07.2021 (1 рік 4 місяці)
KEBAB DASH, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Видача, приготування напоїв меню ресторану. Розрахунок гостей. Прийом та збирання заявок на самовивіз, доставку страв ресторану. Бронювання резерву. Розвиток у цій сфері.

Реставратор алмазного инструмента , металлических конструкций

з 05.2018 по 02.2020 (1 рік 9 місяців)
Z315 Житомирская гранитная компания, Житомир (Приватні особи)

Виконання, прийом, відправка замовлень даної сфери.

Бармен

з 05.2017 по 05.2018 (1 рік)
Корольов Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв з меню закладу, робота за баром. Перерахунок асортименту бару. Підготовка закладу до концертів .
Відповідальність за відпочинок гостей закладу які приходять на кальян. Розвиток майстерності за баром .

Администратор - бармен

з 03.2017 по 04.2017 (1 місяць)
Чако Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Закриття касових рахунків, приготування замовлень меню бару, вести барну справу. Професійно експлуатувати кавове обладнання.

Бармен

з 10.2016 по 02.2017 (4 місяці)
Жигуль Паб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник бару, пригощання гостей паба рибної традиції. Досвід у технології розлиття пива на різному обладнанні.

Бармен

з 09.2016 по 10.2016 (1 місяць)
Вареничная, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування настоянок і гарячих і холодних напоїв. Досвід у приготуванні кави на професійній кави-машині.

Рестовратор алмазного инстумента

з 07.2013 по 10.2015 (2 роки 3 місяці)
Prom-zt, Житомир (Металургійна промисловість, металообробка)

Напайка алмазного інструменту. Досвід роботи. Досвід водіння вантажного пікапа.

Освіта

ДПТНЗ "ЖВПУСД"

Оператор обробки інформації та програмного забезпечення, Житомир
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)

Знання і навички

  • Барна справа
  • Водіння авто
  • Напайка алмазного инструмента
  • Прагматичність
  • Урегулювання конфліктів
  • Міксологія
  • АРТ-Майстер
  • BarTender
  • Критичне мислення
  • Креативність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Турецька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: