Резюме від 28 січня 2016

Степан

Керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Сокаль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шевчук Степан Петрович

вул. Шептицького, буд.65а кв.1 • м. Сокаль, Львівська область • 80000 • тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)• e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета

Працевлаштування на посаду: керівник елеватора

Професійні навички
Здійснення керівництва діяльністю установи ( підприємства) , координацїя та контроль виконання покладених на працівників установи ( підприємства) завдань
Співпраця та взаємодія з місцевою державною адміністрацією , районною радою та органами місцевого самоврядування, а також з с/г підприємствами , фермерськими господарствами, установами, організаціями на території Сокальського району.
Досвід роботи по розгляду звернень громадян та юридичних осіб.
Досвід збору і обробки інформації
Постійне підвищення кваліфікаційних вимог та професійних навичок шляхом опрацювання нових Законів України та інших нормативно-правових актів.

Особисті дані
Д.н. 07 липня 1960р.
Одружений
Маю сина 29 років
Досвід роботи
1996 – 2014рр.

Відділ Держземагентства у Сокальському районі Львівської області

Посада: начальник відділу

Посадові обов'язки: здійснення керівництва відділу , організація та забезпечення виконання відділом актів законодавства, наказів Мінагрополітики України, доручень Міністра та його заступників, наказів Держземагентства України, доручень голови Держземагентства України та його заступників, наказів Головного управління Дерземагентства у Львівській області.

1987 - 1996рр.
Корецький районний відділ земельних ресурсів Рівненської області

Посада: начальник відділу

Посадові обов'язки: здійснення керівництва відділу , організація та забезпечення виконання відділом актів законодавства, наказів Держкомзему України, наказів та доручень Рівненського обласного управління земельних ресурсів .

1984 - 1987рр.
Колгосп імені Кірова Радехівського району Львівської області.

Посада: інженер – землевпорядник, агроном по кормовиробництву

Посадові обов'язки: ведення кількісного та якісного обліку земель на території колгоспу ім. Кірова, організація роботи по забезпеченню кормової бази у господарстві.

Освіта
1979 - 1984 рр.

Львівський сільськогосподарський інститут
Спеціальність: землевпорядкування

Додаткові відомості

Користувач комп»ютера та оргтехніки ( принтер, сканер, скайп, факс)
Почесний землевпорядник України

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати