Резюме від 6 жовтня 2023

Виталий

Начальник безпеки, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Шилов Віталій АнатолІЙович
м. Миколаїв
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Народився 15 серпня 1971 року в м. Миколаєві, в сім’ї військовослужбовця, українець.
В 1995 році закінчив Український державний морський технічний університет за спеціальністю «Технологія судового машинобудування».
З 2000 по 2002 рік проходив навчання у Миколаївському торгово – економічному технікумі за спеціальністю „Правознавство”. Після закінчення здобув кваліфікацію юриста.
З 1995 по 2001 рік проходив службу в органах внутрішніх справ на посаді оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого та начальника відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю (ДСБЕЗ) лінійного відділу в порту Миколаїв.
З 2001 року по 2002 рік перебував на посаді старшого оперуповноваженого Управління ДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області.
З 2002 року по 2005 рік перебував на посаді начальника відділення боротьби зі злочинністю в кредитно-фінансовій та банківській системах і у сфері зовнішньоекономічної діяльності Управління ДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області.
З 2005 року по 2008 рік перебував на посаді заступника начальника Управління ДСБЕЗ УМВС України в Миколаївській області. В подальшому був звільнений з ОВС в запас за вислугою років.
Одружений, від спільного шлюбу маю сина 1993 року народження та дочку 2006 року народження.
За час проходження служби пройшов шлях від лейтенанта міліції до підполковника міліції.
Особисті якості: комунікабельність, ініціативність, відповідальність, порядність, дипломатичність, лідерські якості, досягнення намічених цілей, вміння працювати з людьми у великих колективах, вміння управляти колективом, організаційні здібності.
Володію комп’ютерними програмами Microsoft Office: Word, Excel, операційна система Windows, Norton Commander, Far, Outlook Express, Internet та інше.
За час роботи в органах внутрішніх справ здобув багатий досвід та практичні навички в рішенні задач будь – якої складності.
З 2008 по 2011 рік начальник відділу по роботі з проблемними активами обласного управління ВАТ «Ощадбанк».
З 2011 року по теперішній час регіональний представник Управління безпеки АТ «ОТП Банк».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: