Резюме від 4 квітня 2023 PRO

Анастасія

Продавець-консультант, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Маріуполь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 03.2013 по 02.2016 (2 роки 11 місяців)
ООО "Новые технологии", Бердянськ (продаж товарів, а саме: мобільні телефони, мобільні та комп'ютерні, аксесуари, канцтовари, стартові пакети українських операторів. Товари для відпочинку, охоти та рибалки.)

Продаж товару належної якості та консультація покупця. Здобула навички в спілкуванні з клієнтом, знання про мобільні телефони та стартові пакети. Допомагала клієнту у виборі товару. Займалась викладкою товару.Набула необхідний досвід.

Освіта

Бердянський державний педагогічний університет

Інститут філології та соціальних комунікацій. Вчитель української мови та літератури, Бердянськ
Незакінчена вища, з 2011 по 2015 (3 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

2012-2013 рік працювала продавцем-консультантом у відділі косметики. Працювала з документацією. Приймала та списувала товар.Слідкувала за порядком на вітринах, за присутністю цінників на товарі та наявністю товару на вітрині. Слідкувала за терміном придатності, перевіряла товар на наявність браку.

Головне у колективі: чесність, взаєморозуміння, привітність.

Про себе:
Є чоловік, дітей немає. Шкідливих звичок не маю. Дуже не люблю людей які обманнюють та роблять погані вчинки. Можу спілкуватись на українській та російській мові вільно,базові знання англійської мови, рівень володінням комп'ютера: користувач. Підходить стандартний, нормований графік роботи.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: