Резюме від 26 червня 2019

Роман

Метролог (управління якістю)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аудитор з якості

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
Дочірнє підприємство ,,Зоря", Київ (Контроль нормативної документації. Якість поліграфії.)

Встановлення вимоги до систем управління якістю (СУЯ) для організацій, діяльність яких спрямована на підвищення задоволеності споживачів за допомогою результативного застосування систем менеджменту якості ( СМК) , включаючи процеси постійного поліпшення системи, які прагнуть забезпечити відповідність якості продукції (послуг) вимогам споживачів, в тому числі законодавчих та нормативних вимог, які можуть застосовуватися до діяльності даної організації. Контроль систем менеджменту в сфері екології, охорони праці та професійною безпеки, інформаційної безпеки, енергетики тощо.
Підвищення керованості організації;
зниження витрат, пов’язаних з отриманням браку продукції;
збільшення числа лояльних споживачів і розширення ринку збуту;
збільшення терміну дії сертифіката на продукцію, яка підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, з 3-х до 5-ти років;
конкурентні переваги при участі в тендерах;
підвищення іміджу організації.
Встановлення вимоги до системи менеджменту якості організацій, що беруть участь в ланцюжку виробництва продукції, щоб продемонструвати їх здатність контролювати ризики безпеки продукції та гарантувати, що кінцева продукція, відповідно до її призначення, є якісною.

Провідний фахівець

з 01.2009 по нині (15 років 4 місяці)
Украгростандартсертифікація, Киев (сертифікація)

Провiдний фахiвець відділу стандартизації та метрологічного забезпечення.
Головна органiзацiя метрологiчної служби України. Досвід випробувань і експлуатації продукції, що випускається підприємством, спрямоване на неухильне підвищення її якості. Участь у підготовці проектів перспективних і річних планів упровадження нової вимірювальної техніки, пропозицій до галузевих планів метрологічного забезпечення виробництва і до планів організаційно-технічних заходів з удосконалення метрологічного забезпечення, засобів і методів вимірювання, підготовці і реалізації заходів з підвищення якості та конкурентоспроможності продукції, її відповідності вимогам міжнародних стандартів.
Повірка складних засобів вимірювань, технологічного устаткування на відповідність установленим нормам точності, проведення складних вимірювань у ході технологічних процесів і випробувань продукції. Виконання робіт з метрологічного забезпечення.

Освіта

кнутд

Тосу магістр -системи управління якістю- сертифікація, якість (контроль качаства), Киев
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки 1 місяць)

кнутд

Тосу метролог, Киев
Вища, з 2004 по 2010 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси,тренінг (аудит з якості по ISO 9001 )

2017 р. (один місяць)

Знання і навички

MS Word MS Excel MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Windows Opera Internet Explorer MS Outlook MS Access Email CorelDRAW Mozilla Firefox Графічні редактори Google Chrome Outlook Express WordPad Веб-браузери Linux Аміго MS Office Picture Manager Express Kонтроль систем стандартизації в метрологічній службі України.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Французька — середній

Додаткова інформація

Досвід провідного фахівця ,,Сертифікація,стандартизація,якість".Міністерство аграрної політики та продовольства україни 3 роки > • Інспекція сільського господарства україни > • Володіння кваліфікаційними вимогами, корpектора та навичками нормативного контролю. > • Експертиза, контроль, надання відгуків і розробка нормативних документів та ділових паперів, а також технічної документації. > • Досвід знань НД: постанови, розпорядження, накази, методичні, нормативні, керівні матеріали з метрологічного забезпечення виробництва; стандарти та інші нормативні документи. Берати участь у впровадженні державних і галузевих стандартів, стандартів підприємства та інших нормативних документів. > • Знання: yкраїнська, французька, англійська мови. Курси,тренінг (аудит з якості по ISO 9001:2009).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: