Резюме від 7 липня 2020 PRO

Юлія

Адміністратор, бармен-офіціант, продавець, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир

з 06.2020 по 07.2020 (1 місяць)
Osnova, Вінниця (Роздрібна торгівля продовольчих та не продовольчих товарів.)

Ведення касової дисципліни .

Піцайоло

з 01.2020 по 06.2020 (5 місяців)
Osnova, Вінниця (Роздрібна торгівля продовольчих та не продовольчих товарів .)

Заготовка продуктів ,прийом замовлень , приготування піци , відпуск замовлень , підтримка чистоти робочого міся .

Гастрономіст , касир .

з 10.2018 по 07.2019 (9 місяців)
РС «Точка», Одеса (Торгівля)

Підтримка порядку торгового залу ,якісне обслуговування відвідувачів

Адміністратор/касир

з 09.2016 по 11.2017 (1 рік 2 місяці)
Кафе-бар Бейрут, Одеса (Бари/ресторани ; громадське харчування)

Касова дисципліна , робота з персоналом ,налагодження норм роботи , вирішення конфліктів .

Бармен-офіціант

з 03.2016 по 07.2016 (4 місяці)
Кафе-Бар У кота, Винница (Громадське харчування ; бари/ ресторани)

Якісне обслуговування відвідувачів закладу , ведення каси , переоблік .

Старший офіціант (бармен-стюард)

з 06.2015 по 02.2016 (8 місяців)
тов "Робікон", Киев (Торгівля : громадське харчування)

Якісне та досконале обслуговування пасажирів.
Працювала на посаді старшого офіцванта ,з якою досконало справлялася .

Продавець консультант

з 12.2014 по 05.2015 (5 місяців)
ТОВ "Гараж мобайл груп " магазин " Ringoo", Казатин (Торгівля)

Адміністратор

з 05.2013 по 10.2014 (1 рік 5 місяців)
Ресторан «Ночной Прилив», Євпаторія (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль персоналу та діяльності ресторану .

Освіта

Вінницький торгово економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Харчові технологі та інженерія /Виробноцтво харчової промисловості, Винница
Середня спеціальна, з 2013 по 2015 (1 рік 9 місяців)

Виробництво харчової промисловості .

Козятинське МВПУЗТ

Кухар;кондитер, Казатин
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Кухар-4го розряду . Кондитер -3го розряду.

Додаткова освіта та сертифікати

Козятинське МВПУЗТ

7 місяців

Знання і навички

Кулінарія Приготуванна страв європейської кухні

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Активна, комунікабельна , відповідальна , швидко пристосовуюсь до робочого процесу та колективу , легко засвоюю нову інформацію .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: