Резюме від 20 лютого 2019

Лариса

Няня-вихователь

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Лук’янчук Лариса Федорівна
Няня-вихователь
Вік: 48р.
Місто проживання:Київ
Сімейний стан:не заміжня
Телефон, e-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Графік роботи: повна зайнятість

Ціль : завдяки роботі мати можливість передавати свої фахові знання , навики та вміння Вашій дитині, стати їй справжнім другом та помічником

Досвід роботи: дошкільний заклад м. Луцька Волинської обл.
посада – вихователь (10 років, 1 місяць ) ;
територіальний центр надання допомоги дітям з малозабезпечених сімей та дітям-інвалідам
посада – соціальний працівник

Освіта:
Волинський національний університет ім. Л. Українки, Луцьк
соціальна работа, соціальний працівник
Луцьке педагогічне училище ім. Ярослава Галана
дошкільне виховання, вихователь дошкільних закладів

Вміння та навички: За допомогою навчального процесу з дітьми, починаючи з ясельної і до підготовчої до школи групи та використанням сучасних методів виховання, проведення відповідних занять у формі гри, можна посприяти легкій адаптації дитини до навколишнього середовища . Все це дозволить дитині знайти швидкий контакт з однолітками і дорослими. Завоювавши прихильність дитини до себе і проводячи з нею достатньо часу , можна легко , проводячи бесіди з ним , граючи в ігри та oбігруючи різні сюжетно-рольові ситуації, навчити його розрізняти що таке ДОБРЕ , і чого не слід було б робити . Такими ж методами навчання можна легко спонукати дитину охоче самообслуговувати себе та здобути навички гігієни, порядку . Проводячи з дітьми різноманітні заняття : математика, література, творча діяльность, музика тощо, можна не тільки навчити дітей логічного мислення, розвитку розумових здібностей, але й посприяти поліпшенню їх фізичного здоров'я, навчити їх посидючості, зосередженості в певні моменти ,дати можливість розвиватися логіці , навчитися аналізувати та робити правильні висновки.
В моїй роботі в дитячому садку на мене були покладені обов’язки вихователя, починаючи з ясельної і до підготовчої групи, що включали функції виховання , навчання та догляду за дітьми, здобуття навиків необхідних в майбутньому.
Застосування мною необхідних методик дозволило досягти хороших результатів в розвитку дітей і піти до школи всебічно розвинутими.

Додаткова інформація: маю досвід роботи нянею ( з дитиною починаючи з 10-місячного віку ); працювала в сім’ї з двома дітьми одночасно ( 3 і 6 років) ; в сім’ї
з дівчинкою школяркою ( 3 клас ).
Маю дорослого сина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: