Резюме від 30 травня 2023

Олег

Редактор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Поліщук Олег Володимирович

Народився 31 жовтня 1976 року.

У 1993 р. закінчив Луганську середню школу №52.

З 1993 р. навчався на історичному факультеті у Львівському державному університеті ім. Івана Франка, який закінчив у 1998 р. та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Історія України».

У 1999 - 2002 рр. працював у Луганській обласній державній телерадіокомпанії редактором інформаційних програм радіо та редактором інформаційних програм телебачення. Спеціалізувався на політичному житті та проблемах промисловості регіону, з акцентом на стан справ у металургійній, енергетичній та вугільній галузях.

У 2002 – 2005 рр. працював на телеканалі СТБ спеціальним кореспондентом програми «Вікна-новини».

Одночасно у 2002 – 2005 рр. був політичним оглядачем провідного ділового тижневика «Деловая столица».

У 2005-2006 рр. очолював прес-службу політичної партії «Реформи і порядок».

У 2005-2014 рр. працював у провідному діловому та суспільно-політичному тижневику «Коментарі». Починав політичним оглядачем, з 2006 р. - редактор відділу «Регіони», з 2007 р. – заступник головного редактора, в моєму підпорядкуванні були відділи «Політика» і «Регіони», рубрика «Настрої тижня», допомагав у формуванні Спеціальної теми номера та рубрики «Ідеї 21-го століття», вів професійний блог для сайту COMMENTS.UA.

У 2014 – 2016 рр. працював на телеканалі Еспресо TV, телеведучим інформаційно-аналітичної програми «Акценти дня», випусковим редактором новин та шеф-редактором підсумкової програми «5 подій з Вадимом Денисенком».

З 2014 р. і дотепер працюю політичним оглядачем провідного ділового тижневика «Ділова столиця», веду щотижневий огляд «Тиждень в ОРДЛО».

У 2018 – 2020 рр. працював випусковим редактором та головним редактором Агентства «Кримські новини» (QHA media), паралельно вів професійний відеоблог та був співведучим відеопрограми. За кілька місяців разом із командою збільшив кількість переглядів сайту агентства у десять разів.

У 2020 - 2021 рр. працював заступником головного редактора інформаційного агентства RegioNews (ТОВ «Регіональні Новини»), сфера відповідальності - політична аналітика, журналістські розслідування, інтерв'ю з очільниками областей та мерами міст, мультимедійні лонгріди, присвячені знаковим подіям в Україні. За кілька місяців разом із командою збільшив кількість щомісячних переглядів сайту RegioNews із 180 тис. до 2,65 млн.

З 2021 р. і дотепер працюю старшим редактором політичного ток-шоу «Рада» телеканалу «Рада», відповідаю за підготовку та проведення в прямому ефірі щоденної головної підсумкової програми телеканалу «Рада» про найактуальніші події в Україні.

У 2022 р. з початку повномасштабної війни Росії проти України - редактор прямих ефірів Національного телемарафону єдиних новин #UAразом.

Одружений, виховую сина та двох доньок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: