Резюме від 3 квітня 2021 PRO

Вікторія

Менеджер по персоналу, по продажам

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту

з 08.2017 по 01.2021 (3 роки 5 місяців)
ТОВ «УкрФармінг», Херсон (Компанія є офіційним дистриб'ютором в Україні провідного світового виробника сільгосптехніки - CASE IH. Здійснює продаж с/г техніки, запасних частин, паливно-мастильними матеріалами, і іншими супутніми товарами.)

Організація та координація збутової діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів,а також забезпечення постачання продукції у встановлений термін в повному обсязі. Організація проведення маркетингових досліджень з вивчення споживчого ринку і його перспектив, формування і розширення господарських зв'язків зі споживачами, проведення аналізу попиту покупців, ступеня задоволення потреб вимог і запитів клієнтів, що пропонуються, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку шляхом вивчення і оцінювання потреб споживачів, моніторингу конкурентів. Забезпеченн своєчасного виконання обов'язків перед контрагентами. Укладання договорів на постачання запчастинами і узгодження умов постачання. Контроль стану запасів товарів на складах . Складання заявок, зведені відомості замовлень і асортиментні (номенклатурні) плани постачання.

Менеджер з продажу нерухомості

з 10.2016 по 07.2017 (9 місяців)
АН"Квадратный метр", Херсон (Комплекс різноманітних послуг, в тому числі з купівлі-продажу / оренді комерційної і житлової нерухомості, професійній оцінці вартості об'єктів нерухомого майна, а також повного юридичного супроводу угод.)

Продаж нерухомості компанії, проведення переглядів та показів квартир і приміщень комерційного призначення. Ведення переговорів,заповнення договорів купівлі продажу. Робота з існуючими клієнтами та залучення нових клієнтів. Веденя звітності, продаж супутніх послуг існуючим клієнтам. Підтримка клієнтського сервісу та постійне підвищення свого професіоналізму в області продажів.

Освіта

Херсонський національний технічний університетХерсонський національний технічний університет

Факультет міжнародних економічних відносин, управління та бізнесу; Спеціальність: Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності), Херсон
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 4 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Впевнений користувач ПК, пакет програм MS Office (Word, Excel), 1 С:Підприємство.
Знання мов: російська та українська мови вільно, англійська - базовий.
Брала участь в суспільному житті вузу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: