Марина

Кухар-кондитер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар горячого цеху

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
Reina Low & Slow Bar, Харьков (Сфера обслуживания)

Приготування страв гарячого цеху, робота з технологічними картами, видача страв стандартам заклада.

Кухар - кондитер

з 05.2021 по 11.2021 (6 місяців)
салон вин ,, In Vino", Харків (Продаж элітних вин та інших алкогольних напоїв, а також устриці.)

Приготування холодних та гарячих страв, приготування десертів, відкривання устриць, приготування їжі на дегустації.

Сушист

з 01.2021 по 03.2021 (2 місяці)
Sushi Master, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийшла учиницею, досягла рівня сушиста

Бариста

з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці)
Крендель, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кави, продаж десертів.

Кухар

з 07.2019 по 08.2020 (1 рік 1 місяць)
True Price, Харків (Ресторан честных цен)

Холодний цех: приготування салатів за стандартами, та десертів.

Кухар

з 04.2016 по 04.2019 (3 роки)
Fat Goose Pab, Харків (Кабаре)

Приготування їжі,оформлення, видача. Кухар універсал

Помічник кухаря

з 10.2010 по 10.2015 (5 років)
ЧП Гусарова, м. Лозова (Готельно-ресторанний бізнес)

1)Приготування їжі,випічка...2)Підвищення кваліфікаціі

Освіта

Біржа праці

Адміністратор, Харків
Середня спеціальна, з 2015 по 2016 (6 місяців)

Курси підвищення кваліфікації
Організація підприємства
Маркетинг
Інформатика
ІTтехнології
Психологія
Ділова мова
Документація

ПТУ36

Повар кондитер, Лозовая
Середня спеціальна, з 2001 по 2004 (2 роки 9 місяців)

Повар 4 разряд и Кондитер 4 разряд

Додаткова інформація

Порядочная, честная, аккуратная, коммуникабельная, стрессоустойчивая, неконфликтная,готова всегда учится чему-нибудь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: