Резюме від 27 липня 2016 PRO

Геннадій

Технічний директор, начальник технічного відділу, провідний інженер-конструктор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник технічного відділу

з 06.2008 по 06.2016 (8 років)
ОДО "ЖЛ" - Житомирська кондитерська фабрика, Житомир (Харчова промисловість)

Обов’язки:
1.Керівництво поточним і перспективним плануванням технічного розвитку підприємства, його виробничої бази.
2.Організація технічної підготовки виробництва та інших видів основної діяльності підприємства, забезпечення розширення асортименту та поліпшення якості продукції, підвищення її конкурентоспроможності, скорочення матеріальних і трудових витрат на виготовлення продукції.
3.Керівництво інвестиційних проектів, та проектів по автоматизації та механізації виробництва.
4.Підбір та компоновка технологічного та пакувального обладнання, підготовка пропозицій, укладанням договорів, контроль за виконанням договорів, фінансуванням і впровадженням нового обладнання та технологій;
5.Участь у розробці та впровадженні у виробництво ресурсозберігаючих технологій, прогресивних норм витрат основних видів сировини та матеріалів, у вивченні причин браку і випуску продукції зниженої якості, у розробленні заходів щодо підвищення якості продукції і більш ефективного використання виробничих потужностей.
6.Планування та керівництво роботою технічного відділу, розробкою, виготовленням та впровадженням в виробництво нових та удосконалення існуючих видів технологічного, пакувального та допоміжного обладнання.

Провідний інженер-конструктор

з 09.2003 по 06.2008 (4 роки 9 місяців)
ВАТ "Котлозавод "Кригер", Житомир (виробництво твердопаливних та комбінованих котлів, механізованих паливних складів)

Обов’язки:
1.Розробка ескізних, технічних і робочих проектів виробів, забезпечення в процесі проектування відповідність розроблюваних конструкцій технічним завданням, стандартам, нормам охорони праці, вимогам найбільш економної технології виробництва, а також застосування в проектах стандартизованих й уніфікованих деталей і складальних одиниць.
2.Розробка кінематичних схем, загальних компонувань, погодження окремих елементів конструкцій на основі принципових схем і ескізних проектів, перевірка робочих проектів, зняття ескізів складних деталей з натури і виконання складних деталювань.
3.Проведення технічних розрахунків, техніко-економічний аналіз конструкцій, які проектуються.
4.Розроблення інструкцій з експлуатації виробів, пояснювальних записок до них, паспортів, програми випробувань, технічних умов та іншої технічної документації.
5.Погодження розроблюваних проектів з іншими підрозділами підприємства, представниками замовника, економічне обґрунтування розроблюваних конструкції.
6.Участь у монтажі, налагоджуванні, випробуваннях і здаванні до експлуатації експериментальних зразків виробів, вузлів, систем і деталей нових і модернізованих конструкцій продукції, що випускається підприємством, а також у роботах з удосконалення, модернізації, уніфікації конструйованих виробів, їх елементів.

Освіта

Житомирський інженерно-технологічний інститут

Факультет "Інженерної механіки", Житомир
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

"Основи менеджменту" - Школа HRM при Києво-Могилянській Бізнес-Школі

2010, 6 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook Email Outlook Express AutoCAD SolidWorks Adobe Acrobat Reader КОМПАС-3D Adobe Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
Працездатність, уміння працювати в колективі, наполегливість, комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність.

Інтереси та захоплення
Вивчення та розробка технологічного та пакувального обладнання, спорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: