Резюме від 3 січня 2022

Сергій

Менеджер по продажам, продавец-консультант, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Управляючий

з 05.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Днипро-М, Чернигов (Роздрібна торгівля)

Управление магазином. Контроль продаж в течении дня, виполнения поставлених планов на день, неделю и месяц. Прозвон холодной и гарячей бази, выезд к проф-сегменту, аналитика и привлечение нових КП. Контроль, обслуживания покупателей, обучение персонала, робота с кассой.

Менеджер відділу збуту

з 05.2015 по 03.2016 (10 місяців)
ПП "Харків-Електро", Чернигов (Торгівля)

Здійснювати аналіз клієнтської бази закріпленої за кожним представником торговельним, порівнювати з поточною базою підприємства.Укладати від імені підприємства договори, приймати замовлення на доставку клієнту продукції.

Освіта

Київський національний університет технологій та дизайну

Мехатроніки та компютерних технологій, Киев
Вища, з 2011 по 2014 (2 роки 10 місяців)

Київський національний університет технологій та дизайну (КНУТД) заснований в 1930 р. як Київський політехнічний інститут шкіряної промисловості. В червні 1944 року інститут отримав назву — Київський технологічний інститут легкої промисловості (КТІЛП). У 1992 році Київський технологічний інститут легкої промисловості був акредитований за вищим 4-м рівнем спеціальної підготовки і перейменований на Державну академію легкої промисловості України (ДАЛПУ); потім в 1999 році після повторної акредитації — в Київський державний університет технологій та дизайну (КДУТД), а згодом у 2001 році — в Київський національний університет технологій та дизайну (КНУТД).

На сьогодні Київський національний університет технологій та дизайну – це навчальний заклад IV рівня акредитації (сертифікат про акредитацію серія РД-IV №1124433 від 5 червня 2013 року), ліцензія серія АЕ №527263 від 09 вересня 2014 року.

Всього в університеті навчається понад 9 тисяч студентів.

Міжнародне співробітництво є невід'ємною частиною діяльності КНУТД. Воно розпочалося ще у 1948 році, коли на навчання було прийнято чотирьох іноземних громадян. З 1966 року в університеті почав функціонувати деканат по роботі з іноземними громадянами. За цей час університет підготував більш ніж 1700 спеціалістів з 71 країни світу. Зараз в університеті навчається 248 іноземних студентів з 16 країн.

Знання і навички

MS Office

Додаткова інформація

Активна участь у громадській та спортивній діяльності
Університету та технікуму.Активна життєва позиція, цілеспрямованість,
Відповідальність, ініціативність, швидко навчаюсь
Впевнений користувач ПК ( пакет MS office, MADCAD,
SolidWorks, 1С Підприемство 8,0 ). Закінчив в 2016 році бізнес школу Self-made-School

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: